BIST 9.801
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,67
HABER /  GÜNCEL

Mehmet ağar kirve oldu

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yakın korumasının oğluna kirvelik yaptı.

Abone ol

Bodrum’da tatiline devam eden Mehmet Ağar Kızılağaç mevkiinde bulunan bir kır restoranında düzenlenen , yakın koruması Uğur Erol’un oğlu Oğuzhan’ın(9) sünnet düğününe katıldı.

Ağar, Oğuzhan’a kirvelik yaptı. Sünnet düğünüyle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Ağar, “Bir ailenin en mutlu günü. Uğur bizim yıllardır beraber olduğumuz bir kardeşimiz. Onun bu güzel gününü hep birlikte paylaşacağız” dedi.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı sünnet törenine, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün ve Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran’da, çok sayıda Emniyet teşkilatı mensubu ve Ağar’ın ve Erol ailesinin yakın dostları katıldı. Düğününde ünlü türkücü İzzet Yıldızhan sahne aldı. Sahne öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Yıldızhan, ” Mehmet Ağar’ı ağabeyim olarak görüyorum ve çok seviyorum” diye konuştu.

Zaman zaman Yıldızhan’ın şarkılarına eşlik Ağar halay çekmeyi de ihmal etmedi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçı Yıldızhan Ağar’a övgü dolu sözler söyledi.
(İHA)