BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,14
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Ağar için tuhaf slogan

Demokrat Parti eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, katıldığı dayanışma gecesinde hemşehrilerinin ‘Devlet Ağar’dır, Ağar Devlet’ sloganlarıyla karşılandı.

Abone ol

Aydın’da 369 gün hapis yattıktan sonra "Denetimli Serbestlik Yasası"ndan yararlanarak tahliye olan Demokrat Parti eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, İstanbul Kartal’da düzenlenen “Elazığ Kültür ve Dayanışma” gecesine katıldı.

Hemşehrileriyle hasret gideren ve bol bol fotoğraf çektiren Ağar, Elazığlılar Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Faik İçmeli aracılığı ile basın mensuplarının siyasetle ilgili sorularını cevaplamayacağını bildirdi.

Ağar’ın ziyaretini değerlendiren Faik İçmeli, “Sayın Genel Başkanımız bildiğiniz gibi 1 hafta önce cezaevinden çıktı. Bodrum’da kalıyor. Gerek cezaevindeyken, gerekse daha sonrasında ziyaretçi talebi gelmeye başladı. Buradan Bodrum’a gitmek isteyen onlarca Elazığlı hemşehrimiz, dostumuz ziyaret edelim diye bizi zorlamaya başladılar. Genel Başkanımız İstanbul’a gelince bir ricada bulunduk. Bu insanlar oraya gelmek istiyor. ‘O zaman ben geleyim ayaklarına’ dedi. Biz derneğe davet ettik, bir misafir olarak geldi. Burada hemşehrilerimizle kucaklaştı, hasret giderdi” dedi.

Demokrat Parti eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Susurluk davasında 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ağar, cezasının 369 günlük kısmını hapis yattıktan sonra geçtiğimiz 29 Nisan’da tahliye olmuştu.