BIST 9.104
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,15
HABER /  MEDYA

Medcezir son bölüm Mira ve Yaman saatin peşinde

Medcezir 48. bölüm çalınan saatin peşinde soluk soluğa bir kovalamacayla karşımıza çıkar. MedCezir yeni bölümde hırsızın kim olduğu sorusu kafaları karıştırdı.

Abone ol

Medcezir 48. Bölüm müzayedede çalışanan Orkun'un saatini bulmakla geçerken ilginç detaylarla izleyici ekrana kilitledi. Medcezir son bölümde Mira, Yaman ve Mert saati bulmak için kendilerini tehlikeli bir oyuna atarlar. Peki Medcezir 48. bölüm nasıl bitti?

İşte Medcezir 48. Bölüm Özeti

Müzayedede gerçekleşen hırsızlık Kenan’ı şüphelerin merkezine koyarken ağabeyinin suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışan Yaman, Onu Mira'dan uzaklaştıran  etiketlerden, önyargılardan kurtulamadığını bir kez daha acı bir şekilde fark eder.

medcezir3.jpg



Hırsızlığın yarattığı gerilim herkesin birbirini suçlamasına neden olur... Orkun, suçu Yaman'ın üstüne çalışır fakat Mira bu fikri bertaraf eder. 

yaman.jpg


Herkes birbirini suçlarken gözler bir anda Orkun'a çevrilir. Acaba Orkun kendi saatini mi çalımıştır? Bu sorunun üzerine sinirlenen Orkun, böyle bir şey olamayacağını söyler. 

medcezir2.jpg

Yaman saati bulup Kenan’ın suçsuzluğunu kanıtlamaya kararlıdır. Bu arayış,  ondan uzak durmaya çalışan Mira’yla bir araya gelmesine yardımcı olur. Yaman Mira'yla birlikte antikanın peşine düşerken, bu süreçte ona kendini affettirmenin yollarını aramaktadır. 
 

medcezir1.jpg

Mert, Yaman ve Mira antikacının yolunu tutar. Bir oyun planlar fakat bu oyun onları tehlikeli bir serüvenin içine atar.

İŞTE MEDCEZİR SON BÖLÜMDE HEYECAN DOLU KOVALAMACA SAHNESİ



Saati adamların elinden almayı başaran Yaman, kaçarken bir yandan da kendini Mira'ya anlatmaya çalışır.

medcezir.20141115022837.jpg

Medcezir son bölümde Yaman'ın saat elinde yere düştüğü sahnede geçen uçak bir anda Kenan'ın saati satarak kaçtığı fikrini hem Yaman'a hem izleyenlere vermiştir.  

MEDCEZİR 48. BÖLÜM MERT UZAY'LA YARIŞIYOR