BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.324,84
HABER /  MEDYA

Medcezir 64. bölüm Mira geri dönecek mi?

Medcezir bu akşam yeni bölümü ile yine çok heyecanlı. 64. yeni bölümde Mira yeni hayatına alışmaya çalışır peki Mira Yaman'a geri dönecek mi?

Abone ol

Medcezir bu akşam yeni bölümü ile yine çok heyecanlı. 64. yeni bölümde Mira yeni hayatına alışmaya çalışır peki Mira Yaman'a geri dönecek mi?

Mira’nın yenilgiyi kabullenip, Altınkoy’u terk etmesi Yaman’ı derinden yaralar. Mira yeni hayatına alışmaya çabalarken Yaman’ın duyduğu acıyı kalbinde hisseder. Herkes için en doğru olanı yaptığını ümit eden Mira geri dönmemeye kararlıdır.

screen-shot-2015-03-13-at-10.52.43-am.png

Mira’nın yokluğunu sindirmeye çalışan Yaman’a bir darbe de annesinden gelir.  Oğlunun başına gelenlerden hesap sormak için Sude’nin kapısını çalan Nevin gerçekleri herkesin suratına haykırır. Kenan’ın yürüyemeyeceğini öğrenen Yaman için durum artık içinden çıkılmaz bir hal almıştır.

screen-shot-2015-03-13-at-10.52.28-am.png

Uzun bir süre görüşemeyeceklerini düşünen Yaman ve Mira’yı, Kenan’ın vurulması olayında ortaya çıkan sürpriz tanık hiç ummadıkları bir şekilde karşı karşıya getirir. 

screen-shot-2015-03-13-at-10.51.30-am.png
Son yaşananlardan sonra Asım Şekip Kaya’ya bir çıkış yolu bulmak isteyen Sedef’in aklına gelen fikir Selim’in de katkısıyla tüm aileyi bir araya getiren gecenin davetiyesi olur. Yaman, Mira’nın Altınkoy’a dönüşünü nefesini tutmuş şekilde beklerken duyulan siren sesleri gecenin hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanacağının habercisidir..

63. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Medcezir son bölümde herkesi şaşırtan bir gelişme yaşanır. Mira’nın Yaman’ın adını temize çıkarmak için suçunu polise itiraf etmesi, onu kurtarmak için hapse girmeyi göze alan Yaman’ı çaresiz bırakır. Sevdiği kadını kaybetme korkusuyla ona engel olmak için harekete geçer fakat Mira Nevin’le yaptığı konuşmanın etkisiyle son kararını çoktan vermiştir.

Selim, Yaman’ı eve geri getirmenin sevincini yaşarken daha büyük bir tehlike kapısını çalar. Bu sefer gelen davetsiz misafir Yaman ve Mira’nın içinde bulunduğu durumu da içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır.

medcezir.20150307023856.jpg 

Yaman’la karşı karşıya gelen Nevin ona Mira’yla ilgili son sözünü söyler. Bundan sonra Yaman için Mira’yla birlikte olmak sonsuz bir mücadele anlamına gelecektir. Yaman aşkı için bu mücadeleyi gözü kapalı kabul eder.

Yaman’a yaşattıklarından kendisini sorumlu tutan Mira içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmak için babasından yardım ister. Faruk’un teklif ettiği çözüm yoluyla Mira’nın hayatını tümüyle değişir.

Mira artık yeni bir hayata yelken açar. Yaman ise Mira'nın verdiği kararın şokunu yaşamaktadır.