BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,66
HABER /  MEDYA

Medcezir 61. bölüm Orkun son kozunu oynuyor

Medcezir 61. bölüm yine çok heyecanlı Mira ve Yaman'ın romantik sevgililer gününde unutulmaz anlar yaşandı. Yeni bölümde nefesler tutuldu bu akşam neler olacak?

Abone ol

Medcezir 61. bölüm yine çok heyecanlı Mira ve Yaman'ın romantik sevgililer gününde unutulmaz anlar yaşandı. Yeni bölümde nefesler tutuldu bu akşam neler olacak?

Mira ve Yaman’ın büyük bir heyecanla başlayan sevgililer günü tatili ikisi için de unutulmaz olur. Yaman'ın Mira'ya günlerdir hazırladığı sürpriz hediye Mira'yı mutluluktan göklere çıkarır. Doktorundan aldığı habere rağmen, bu tatil aşkları için bir milat olacaktır. 

screen-shot-2015-02-20-at-3.56.54-pm.png

Yaman İstanbul’a döner dönmez mutluluğunu annesi ve Kenan’la paylaşır. Üçü zorluklarla geçen yılların ardından ilk defa tüm sorunlarından sıyrılıp bir aile olduklarının farkına varırlar. Koperlerin bu mutluluğunu Tozludere’de  sessizce izleyen gözler vardır.

screen-shot-2015-02-20-at-3.57.09-pm.png

Annesinin dönüşünü heyecanla bekleyen Mira, Orkun’un son kozunu da oynadığından habersiz, Yaman’la onu ayırabilecek her türlü tehlikeye karşı tetiktedir.

screen-shot-2015-02-20-at-3.56.42-pm.png

MEDCEZİR 60. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Medcezir yeni bölümde 14 Şubat heyecanı var. Yeni bölümde Mira, Yaman, Mert ve Eylül aşk oyunu oynarlar. Orçun ise yeni planlar peşindedir.

Sevgililer günü yaklaşırken Yaman ve Mert kendilerini heyecanlı bir hazine avının içinde bulurlar. Her etabı ince ince düşünülmüş bu oyun, Mira ve Yaman’ın tatlı bir iddia içine girmesine neden olur.

screen-shot-2015-02-12-at-4.33.02-pm.png

Sedef’in ani bir kararla seyahate çıkması, evde büyük bir boşluk yaratır. Yaşanan son tartışmadan sonra Deniz’le olan ilişkisine bir son vermeye karar veren Selim, Deniz’i karşısında çaresiz bir şekilde gördüğünde bu kararı kolayca uygulayamayacağını anlar.

screen-shot-2015-02-12-at-4.32.45-pm.png
Yaman ve Mert, Miray ile Eylül'ün şifrelerinin izini sürerken, Sedef’ten ve Beren’den stratejik destek alırlar. günler geçtikçe küçük oyun büyük bir maceraya dönüşür.

screen-shot-2015-02-12-at-4.32.24-pm.png

Hale, Sude tarafından köşeye sıkıştırılmasının üzerine, Kenan’dan da darbe alınca, eski yaraları kanamaya başlar... Çok hırslanan Hale, İkisinden de intikam alabilmek için düşmanıyla ortak olur ve Orkun’un kapısını çalar... Mira’nın Yaman'la evleneceğinin düşüncesinden bile rahatsız olan Orkun'un eline yeni bir fırsat geçecektir.



Büyük gün geldiğinde Yaman ve Mert bütün şifreleri çözmüş olarak yanlarında sevgilileriyle birlikte büyük hazineye doğru mutlulukla yola çıkarlar... Bu sevgililer günü dördü için de unutulmaz olacaktır.