BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,67
ALTIN 2.515,73
HABER /  MEDYA

Medcezir 58. bölüm Nadir ölüyor mu?

Medcezir 58. bölümde yine heyecan dorukta. Yaman, Mert'i kurtlarmak için Yaman ile mücadele eder. Sonunun yaklaştığını hisseden Nadir ise yeni bir oyun peşindedir.

Abone ol

Medcezir 58. bölümde yine heyecan dorukta. Yaman, Mert'i kurtlarmak için Yaman ile mücadele eder. Sonunun yaklaştığını hisseden Nadir ise yeni bir oyun peşindedir.

Yaman can düşmanıyla karşı karşıya kaldığında aklında sadece Mert’i kurtarmak vardır.  Nadir'in Yaman'la Mert'e doğrultuğu silah el değiştirdiğinde, Yaman babasının katiline karşı öfkesiyle mantığı arasında bir seçim yapar.

Fakat sonunun yaklaştığını hisseden Nadir, Yaman’ı da yanında götürmek için elinden geleni yapacaktır. Son sözü patlayan silah söyler.

screen-shot-2015-01-29-at-4.19.36-pm.png

Yaman’a şarkısı için gelen teklif nedeniyle Mira ile bir galaya katılır. Ünlü yakışıklı oyuncu İnanç Pars, Mira ile yakından ilgilenince Yaman çok kıskanır...

screen-shot-2015-01-29-at-4.20.06-pm.png

Öte yandan polis Mert’i kaçıranların peşine düşer. Mert’in Mehmet’i teşhis etmesiyle Yaman polisin bir adım önüne geçer. Mira’nın kendisini takip ettiğinden habersiz Mehmet’in peşine düşen Yaman kendisini tekrar tehlikenin ortasında bulur. 

screen-shot-2015-01-29-at-4.20.26-pm.png

Yaşanan zor günlerin ardından, Yaman’la Mira özlemini duydukları güzel anlara kavuşur.

Kıskançlıkla sonuçlanan gala gecesinin etkileri büyüyerek devam ederken,  Mert ve Yaman kızlara masum bir oyun oynamaya karar verirler. Bu oyunun sonu herkes için nefes kesici olacaktır.

57. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nadir’in Mert’i kaçırdığı öğrenildiği andan itibaren ortalık karışır... Mert hayatta kalmaya çalışırken onu kurtarmak için çabalayan Selim ve Yaman için, her geçen saniyenin büyük önemi vardır.


screen-shot-2015-01-23-at-1.53.53-pm.png


Korku dolu saatler günlere döner. Mira, umutsuzluğa kapılmaya başlayan Eylül ve Yaman’a umut olmaya çalışır. Altınkoy’daki tüm gençler Mert için güçlerini birleştirmişken, Nadir’in ağına yeni kurbanlar takılır.  




Selim oğlunun sağlığından endişe ederken Mert kurtarılması için eline geçen tek fırsatı kullanmayı başarır. Mert’in bıraktığı ipuçları ilk kez Yamanları Nadir’in önüne geçirir. Nadir ise kaçış planını uygulamaya koyar.

screen-shot-2015-01-23-at-1.53.10-pm.png

Büyük kovalamaca başladığında Mert’i kurtarmak için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazır bekler. Yaman kardeşi için tehlikenin üstüne gözü kapalı yürüyecektir.

YAMAN VE NADİR'İN HESAPLAŞMASI

56. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Medcezir 56. yeni bölümde yine çok heyecanlıç Yeni bölümde Yaman Sude'ye yardım eder ve onun için kendini ateşe atar. Sude'nin başına beklenmedik bir şey gelir.

Yaman, Nadir karşısında çaresiz kalan Sude’ye yardım etmek için hiç düşünmeden tehlikeye doğru adım atar. Şantajın ortaya çıkmasından korkan Sude, Yaman’ın bütün ısrarlarına rağmen, polisten ya da Selim’den yardım almayı kabul etmez. Fakat gece hem Sude için hem Nadir için  hiç beklenmedik şekilde sonuçlanacaktır. 

screen-shot-2015-01-15-at-12.41.10-pm.png

Tuzağa düştüğünü düşünen Nadir intikam yemini eder. 

Durum bir kısmıyla ortaya çıkmış, Nadir tehlikesinin çok yakında olduğunu Altınkoy’da yaşayan  herkes artık öğrenmiştir. özellikle Sude bir sonraki adımı korkarak beklemektedir. Altınkoy etrafında güvenlik önlemleri alınır. 

screen-shot-2015-01-15-at-12.41.23-pm.png

Yaman bu olayla insanların güvenini bir kez daha kazanmıştır. Asım Şekip Kaya’nın masasında Mira’nın yanında yerini alır. 

Nadir’in, görüntüleri mutlaka ortaya çıkararak sahip olduğu her şeyi yitireceğini düşünen Sude Kenan’ın teklifini ciddi ciddi düşünmeye başlar.

screen-shot-2015-01-15-at-12.41.37-pm.png

Yaman’ın ağabeyiyle konuşmalarına tanık olan Orkun, Yaman’ın etrafında yeni bir giz perdesi yaratır.  Mira annesinin sırrını sakladığını bilmeden, Orkun sayesinde Yaman’ın kendisinden yine bir şeyler gizlediğini öğrenir. Ama Yaman artık sırların aralarına girmemesi konusunda tecrübelidir. 

Asım Şekip Kaya Şirketler grubunun yıl dönümü gecesi büyük sürprizlere gebedir. Selim ve Yaman herkesin bir hedef haline geldiğinden emin, bütün tedbirleri almışken, Nadir herkesi bir kez daha şaşırtmayı başarır.