BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,59
HABER /  MEDYA

Medcezir 47. bölüm Yaman Mira'nın sırrını öğrenir

Star TV'nin iddialı dizisi Medcezir'de heyecan dorukta. Medcezir 47. bölümü ile bu akşam. Yaman Mira'nın gerçeklerini öğreniyor.

Abone ol

Star TV'nin iddialı dizisi Medcezir'de heyecan dorukta. Medcezir 47. bölümü ile bu akşam. Yaman Mira'nın gerçeklerini öğreniyor.

Mira’nın hastalığı hakkındaki gerçekleri öğrenen Yaman kendini kör bir çıkmazın içinde bulur. Mira ise yaşadığı hayal kırıklığının da etkisiyle geçmişle hesaplaşır.

medcezir-47.-bölüm-1.jpg

Artık Yaman’ı affetmemeye kararlıdır. Pişmanlıkla ne yapacağını düşünen Yaman bu sefer de Sude’nin hışmına uğrar ve Mira’ya verdiği zararla bir kez daha yüzleşir. 


medcezir-47.-bölüm-2.jpg
Mert Eylül’ün Uzay sayesinde girdiği yeni evren yüzünden kendisinden uzaklaştığını hisseder ve ona kırıldığını hissettirir.

medcezir-47.-bölüm-3.jpg

Fakat Uzay, Eylül’ün başını döndürecek bir haberle onun dikkatini yine kendi tarafına çevirir.

medcezir-47.-bölüm-4.jpg

Asım Şekip Kaya’nın vasiyetini değiştirme kararı Sude için bir işaret olur

MEDCEZİR'DE 46. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mert'le Eylül'ün Mira ve Yaman'ı barıştırmak için oynadıkları oyun ters teper,  Mira’nın  aslında gözyaşları içinde gönderdiği çiçek, Yaman için umursanmadığının, duygularına değer verilmediğinin kanıtıdır...

medcezir-46.-bölüm-2.jpg

Yıkılmıştır, hele ki Mira'nın Orkun’la küçük bir tatil kaçamağı yaptığını öğrenince öfkeden gözü kararır... Ve onlardan hesap sormak için yollara düşer... 

medcezir-46.-bölüm-3.jpg

Yaman onları kaçtıklarını sandığı aşk yuvasında ararken, Mira, herkesten gizli tedavisini sürdürmek için şehir dışında bir hastaneye yatmıştır.

medcezir-46.-bölüm-4.jpg
Eylül ve Mert’in neredeyse evlenecek olması herkeste özellikle arkadaşları arasında bomba etkisi yaratır. Eylül’ün evlenmekten vazgeçmesini kendisine bir fırsat olarak gören Uzay Eylül'ün karşı koyamayacağı bir teklifle karşısına çıkar.

medcezir-46.-bölüm-5.jpg

Öte yandan, Mert'le Eylül'ün durumunu daha ciddi bir boyuta taşımak için Selim, Eylül'ün ailesi için  bir yemek daveti verir. Bu davet Mert ve Eylül için çok önemlidir.

medcezir-56.-bölüm-1.jpg

MEDCEZİR'DE GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Mira ve Yaman ilişkilerine yeni bir sayfa açıyor!
Nikah günü Yaman’ın umut dolu bekleyişi aslında Mira’ya olan aşkının itirafı gibidir. Mira acı tatlı tüm yaşananlarla dolu bir yılı arkalarında bırakıp temiz bir sayfa açmak için Yaman’a yaklaşır. Bu,  ikisi için de yeni bir başlangıç olacaktır. 

medcezir-45.-6.jpg

Deniz’in Ender’le ilgili öğrendiği haber Sedef’le yolunun tekrar kesişmesine sebep olur. Böylece Deniz, Serezleri, Mert de onu daha yakından tanıma imkanı bulacaktır. 

medcezir-45.-bölüm-1.jpg

Leyla’nın Nadir Baktıroğlu hakkında ulaştığı bilgiler Asım Şekip Kaya’ya düzenlenen komploda Selim’in elinde güçlü bir koz olur. Böylece Leyla da artık tehlike çemberinin içine adım atmıştır.

medcezir-45.-bölüm-2.jpg

Eylül ve Mert birbirlerinden habersiz verdikleri kararı sorgularken Yaman ve Mira farklı geleceklerin pembe hayallerini kurarlar. Fakat gerçek hayat o kadar da toz pembe değildir.

medcezir-45.-bölüm-3.jpg

MEDCEZİR'DE 44. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

aman tam her şeyi düzeltmeye karar verdiği anda, tanık olduğu durum karşısında öfkeden deliye döner. Mira artık kendinden çok uzaklara savrulmuştur. Mira Orkun'un tam olarak ne yaptığından habersizdir, ancak Yaman'ın hissettiklerini tahmin ettiği, öfkesinin ne demek olduğunu bildiği için, O’nu ikna etmenin boşuna olduğunu bilir ve sessiz kalır...

Babasıyla yaşadığı çözülme sonucunda Mert’in ortadan kaybolması herkesi endişelendirirken teknesinin denizde terk edilmiş bir şekilde bulunması korkuları tırmandırır... 

Yaman, tesadüfen yanında Elif varken Mert’ten bir haber alır, Eylül de aynı haberi aldığında yanında Mira vardır. Böylece, birbirlerini hiç görmek istemedikleri halde Yaman ve Mira Mert için tekrar bir araya gelirler.

Yaman ve Mira için çözülmesi gereken çok düğüm vardır.

Bu olayla en yakınları, Yaman ve Mira’nın tepkisiz kalamayacağı mükemmel bir planı devreye sokarlar.