BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.489,87
HABER /  POLİTİKA

Meclis'te kanlı kavga!

TBMM Genel Kurulu'nda torba kanunun görüşmeleri sırasında gerilim tırmandı. AK partili vekilin kaşı yarıldı.

Abone ol

TBMM Genel Kurulu'nda torba kanunun görüşmeleri sırasında gerilim tırmandı.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın üzerine yürümesi sonrasında AK Parti ve CHP'li vekilller arasında kavga çıktı. AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar'ın kaşı açıldı.

TBMM Genel Kurulu'nda, teklifin üçüncü bölümü üzerinde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, milletvekillerinin sorularını yanıtlarken, bazı CHP'liler ısrarla, İstanbul'da eli palalı birinin Taksim Gezi Parkı odaklı gösteri yapanlara saldırdığını belirterek, buna ilişkin bilgi istediler. Bu arada CHP ve AK Parti'li milletvekilleri arasında sözlü sataşmalar başladı. Genel Kurul'da tansiyonun düşmemesi üzerine Başkanvekili Sadık Yakut oturuma 5 dakika ara verdi.

AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasındaki gerilim, verilen arada da devam etti. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Bozdağ'a, İstanbul'da elinde pala ve satır bulunanlar olduğunu tekrarlayarak, "Yalvarıyorum bu soruya bir cevap verin" dedi.

Meclis Genel Kurulu'nda çıkan kavgada AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar kaşından yara aldı ve hastaneye kaldırıldığı açıklandı.