BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,60
ALTIN 2.494,35
HABER /  POLİTİKA

Meclis'te inanılmaz bir kavga çıktı

TBMM'de sinirler bir kez daha gerildi. MHP ve AK Partili milletvekilleri birbirine girerken, bir gazeteci tarafından çekilen görüntüler vekillere hiç yakışmadı!

Abone ol

MHP Milletvekili Sinan Oğan, Irak'taki Türkmenler ile ilgili konuşması sonrasında AK Partili 60 milletvekilinin saldırısına uğradığını iddia etti. Youtube yüklenen bir video ise Oğan'ın twitter'dan duyurduğu bu iddiayı doğrular nitelikte. Cep telefonuyla çekilen görüntülerde MHP'li Oğan'ın bir grup AK Partili milletvekilinin arasında kaldığı ve yumruklandığı görülüyor. 

TBMM'de sinirler bir kez daha gerildi. MHP Milletvekili Sinan Oğan, Türkmenler ile ilgili konuşmasının ardından bir grup AK Partili ile sözlü sataşmaya girdi. İddialara göre Oğan ile bu grup arasında kavga çıktı.

"60 AK PARTİLİ BANA SALDIRDI"

Olaydan kısa bir süre sonra MHP'li Oğan, yaşadıklarını twitter'dan takipçileriyle paylaştı. Meclis Genel Kurulu'nda 60 AK Partili milletvekilinin kendisine saldırdığını yazan Oğan, buna rağmen mücadele ettiğini ve gereken dersi verdiğini söyledi.

bunwyaxiqaaf1pr.jpg

GÖRÜNTÜLER DOĞRULADI

Olay anına ilişkin fotoğrafta MHP'li Oğan'ın bir grup AK Partili tarafından darp edildiği görülüyor. AK Partili kaç vekilin olaya karıştığı ise tam olarak görülmüyor. 

Oğan'ın iddiasını ise olaydan yaklaşık bir saat sonra yüklenen bir video doğrular nitelikte. Youtube yüklenen videoda, Oğan'ın AK Partili vekillerle yumruklaştığı sayının ise giderek arttığı görülüyor.




ÖNCE YAZDI SONRA SİLDİ

Yaşananlar için Oğan'ın yazdıkları ise tepkilere neden oldu. AK Partili milletvekilleri için "AK İtler'in saldırısına uğradım" diye yazan Oğan, tepkiler üzerine bu twitlerini sildi.

112.20140804200400.jpg


852.20140804200953.jpg