BIST 9.764
DOLAR 32,56
EURO 35,01
ALTIN 2.435,51
HABER /  POLİTİKA

Meclis'te fotoğraf çekme gerginliği!

TBMM'de tansiyon giderek yükseliyor. CHP'li vekilin fotoğraf aşkı bu kez Genel Kurulu gerdi.

Abone ol
CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, TBMM Genel Kurulu'nda, kürsüye çıkarak savunma yapan eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın cep telefonuyla fotoğrafını çekince Genel Kurul gerildi.

CHP'nin eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında verdiği meclis soruşturma önergesi görüşmelerinde, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, savunma yapmak üzere kürsüye çıktı. Çağlayan burada yaptığı konuşmasında CHP'li milletvekillerine tepki gösterdi. Bu sırada  CHP Çorum Millekvekili Tufan Köse, cep telefonuyla Zafer Çağlayan'ın görüntüsünü çekmeye başladı. Bu harekete Ak Parti grubu ile Çağlayan tepki gösterdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN 
 
HAVADA UÇUŞTU
 
Çağlayan Köse'ye 'Sen şimdi de fotoğrafçılığa mı başladın?' diye sordu. Ardından da Çağlayan, kürsüden hareket ederek Köse'nin üzerine doğru yürümeye başladı. Bu sırada AK Parti sıralarından Köse'ye doğru gazete sayfaları ve kağıtlar fırlatılırken, ayağa kalkan Ak Parti muş Milletvekili Faruk Işık, Köse'nin üzerine yürüdü. Bunun üzerine Genel Kurul bir anda karıştı. Olay yerinden ise Zafer Çağlayan'ı Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç belinden tutarak uzaklaştırdı.
 
AK Parti ve CHP'li milletvekilleri birbirlerini iteklemeye başladı. Yumruklaşmanın yaşanmadığı tartışmayı araya giren diğer milletvekilleri sonlandırdı. TBMM Başkanvekili Meral Akşener ise birleşime 15 dakika ara verdi.