BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.500,73
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

MEB müdür yardımcılığı sınav sonuçları sorgu ekranı 2016

MEB müdür yardımcılığı sınav sonuçları sorgu ekranı ikgm.meb.gov.tr ve meb.gov.tr adreslerinde. MEB Müdür Yardımcılığı Sınav Sonuçları meb.gov.tr ile eşzamanlı olarak internethaber.com'da

Abone ol

MEB Müdür Yardımcılığı sınav sonuçları bugün açıklanıyor. MEB'e bağlı okullarda müdür yardımcılığı yapmak isteyen eğitimcilerin gözü kulağı MEB müdür yardımcılığı sınav sonuçları için meb.gov.tr ve ikgm.meb.gov.tr adreslerinde. Müdür yardımcılığı sınavına giren öğretmen sınav sonuçlarını MEB'in İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü sayfası ikgm.meb.gov.tr ve MEB'in internet sitesi meb.gov.tr'den öğrenebilecekler. 

meb müdür yardımcılığı sınav sonuçları 2016 sorgu ekranı meb.gov.tr ve ikgm.meb.gov.tr

MEB MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAV SONUÇLARI BUGÜN SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

MEB'in müdür yardımcılığı sınav sonuçlarını bugün saat 15.00 ile 17.00 arasında açıklaması bekleniyor. MEB Müdür Yardımcılığı Sınav Sonuçları sorgu ekranı bugün saat 15.00'den itibaren internethaber.com'dan aktif olacak.

MEB MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVINA 52 BİN ÖĞRETMEN KATILMIŞTI

Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı sınavı 20 Mart 2016 Pazar günü 14.00 'da 52 bin adayın katılımıyla gerçekleşmişti. Adaylara Türkçe dil bilgisi, genel kültür, mevzuat, halkla ilişkiler, okul yönetimi gibi 20 farklı alanda toplam 100 soru sorulmuş ve cevaplamaları için 110 dakika verilmişti.

MEB MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

MEB'in daha önce bildirdiğine sınav sonuçlarına itiraz süresi sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından başlar. İtirazlar 10 gün süre içerisinde yapılır. İtirazlar MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüne yapılır.