BIST 9.530
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.476,03
MAGAZİN

Mazhar Alanson 'Yandım'ı Kabe için yazdım' dedi olayın aslı ne?

Mazhar Alanson, 'Yandım yandım' adlı şarkısını Medine'de yazdığını söyledi. 'Baka baka doyamadım, hem kokladım da' sözünü Kabe için yazdığını belirten şarkıcı gündeme oturdu. Peki olayın aslı ne? Habertürk yazarı Oray Eğin, köşesinde bomba bir video paylaştı.

Mazhar Alanson son açıklamalarıyla yine gündemde. Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde konser veren sevilen şarkısı ‘Yandım Yandım'ı nasıl yazdığını anlattı, herkes yandım yandım şarkısını merak etti, Alanson'un sözlerini konuştu. Mazhar Alanson, herkesi çok şaşırtan şu açıklamayı yaptı:

Mazhar Alanson, geçtiğimiz günlerde herkesin dikkatini çeken şu açıklamayı yaptı: "Yandım Yandım' kısmını Medine'de yazdım. Yandım'ı birinci gün not defterime düşüyorum. İkinci gün ‘Ah ki ne yandım' yazmışım. Şimdi ben nerede yazmış olduğumu söylemesem, şarkıyı size açıklamasam siz onu bir aşk şarkısı olarak dinliyorsunuz. Sonra bana şarkılar söyleten kadın mevzusu olmuş. Mesela ‘Baka baka doyamadım, hem kokladım da' Kabe'yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz."

"Yandım Yandım' kısmını Medine'de yazdım. Yandım'ı birinci gün not defterime düşüyorum. İkinci gün ‘Ah ki ne yandım' yazmışım. Şimdi ben nerede yazmış olduğumu söylemesem, şarkıyı size açıklamasam siz onu bir aşk şarkısı olarak dinliyorsunuz. Sonra bana şarkılar söyleten kadın mevzusu olmuş. Mesela ‘Baka baka doyamadım, hem kokladım da' Kabe'yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz."

Şarkısının aslında Kabe'ye yazdığını belirten ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, herkesi şaşırttı. Ancak Alanson'u takip edenler için yeni bir durum değil aslında. MFÖ'nün ilahi şarkılar seslendiren Sami Özer'le çalıştığı da biliniyor.

Sitene Ekle
Etiketler