BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,90
ALTIN 2.439,22

Masum Olmayan Avrupa

Onlarca yıldır ülkemiz, şehirlerimiz tehdit altında.Terör binlerce cana kıydı.Onbinlerce şehit verdik.Asker, polis, sivil, çoluk çocuk demeden katlettiler.Onlarca yıldır...

Onlarca yıldır ülkemiz, şehirlerimiz tehdit altında.Terör binlerce cana kıydı.Onbinlerce şehit verdik.Asker, polis, sivil, çoluk çocuk demeden katlettiler.Onlarca yıldır canlarımız, mallarımız yerle yeksan oldu.

En büyük zararın ülke ekonomisine olan terörün taktiksel olarak amacı; son yıllarda büyük projelere imza atan ülke'ye, zaman ve enerji kaybı yaşatmak, büyüyen gelişen, daha da önemlisi gerçekten güçlenen ülkenin önünü kesmek. 

Türkiye terörü ve terörden çektiği sıkıntıyı yıllardır batı dünyasına anlattı lakin terörü gerçekleştirenler kendi kuklaları olduğu için hiç mi hiç ses çıkarmadılar.

Filmlerdeki sahneler gibi.Mafya babası hasmı olduğu şahsı öldürttür, cenazesinde de hazır bulunur.Kendi elleri ile büyüttükleri, lojistikten, silaha, bomba, barınma dahi her türlü yardımı yaptıkları örgütler bizim şehirlerimizi kana bularken, medeniyetin beşiği gelişmiş batı dünyası da yapılan saldırıları kınamayı ihmal de etmemiştir.

Türkiye terör ile mücadelede istediği yardımı görmedi, alamadı.Yıllarca teröre ve teröristlere karşı birlikte hareket edilmesi gerekliliğini vurguladı.Lakin batı dünyası en iyi yaptığını yapıp üç maymunu oynadı.

Bu topraklarda olan bitene göz yuman Avrupa'nın göbeği PKK sevicisi Belçika'da, uluslararası terör örgütü Daeş katliam yaptı.34 kişinin ölmesine yüzlercesinin yaralanmasına sebep olan terör örgütü Irak, Suriye ve Türkiye üçgeninde yüzlerce masum insanı katletti.

Avrupa bakalım bu işin içinden nasıl çıkacak?Söz konusu Avrupa olduğundan durumu kamufule etmek için, dünya liderleri el ele verir yürürler artık.

Siz, Türkiye'de olan terör olaylarına çanak tutar, sesinizi yükseltmez, Türkiye ve Avrupa Birliği, Suriye mültecilerinin görüşüldüğü günde göz göre göre Brüksel şehir merkezinde insan katili pkk terör örgütüne çadır açtırırsanız, maalesef, bu ülkenin insanlarından, yapılan terör saldırısı için kınama almanız çok mümkün olmaz.

Her zaman ki gibi ölenler masum suçsuz insanlardı.İnsanlık her zaman ki gibi bizde kalsın diyerek başın sağolsun Brüksel.