BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,46
HABER /  GÜNCEL

Mastürbasyon skandalı sonrası patron ilk kez konuştu!

Metro Turizm'e ait bir otobüste yaşanan mastürbasyon skandalı Türkiye'yi salladı. Uyuyan genç kızın yanında mastürbasyon yaparken yakalanan muavin ve yaşanan oalylar hakkında firma sahibi Galip Öztürk twitter'dan açıklama yaptı

Abone ol

Metro Turizm'e ait bir yolcu otobüsünde çalışan muavinin mastürbasyon skandalı Türkiye'nin gündemine oturdu.

Metro Turizm’e ait şehirlerarası yolcu otobüsünde yaşanan cinsel taciz olayının ardından Twitter hesabından bir değerlendirme yapan firma sahibi Galip Öztürk, suçu ‘paralel yapı’ya attı.

Muğla-İstanbul arasında sefer yapan Metro Turizm'e ait yolcu otobüsünde görevli muavinin araçta uyuyan bir yolcuya bakarak mastürbasyon yapıp, spermlerin bir kısmını yolcunun yüzüne sıçrattığı ortaya çıkmıştı.

Şirket yetkilileri olayı doğrularken, zanlı G.'nin Eskihisar Jandarma Karakolu'nda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını söylemişti.

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk ise olayla ilgili yaptığı açıklamada yaşananları kabul ederek, her türlü inceleme tamamlandıktan sonra muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını aktarmıştı.

‘Hizmet'in selameti için mi Metro ile uğraşıyorsunuz'

Dün akşam saatlerinde kişisel Twitter hesabından olayla ilgili paylaşımda bulunan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk,‘paralele bağladı': "Paralelci pislikler vatan haini olduğunuzu biliyoruz hizmetin selameti için mi metro ile uğraşıyorsunuz, vallahi sizden her şey beklenir. "

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk

İŞTE O TWEET