BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.495,00
MEDYA

Maskeyle canlı yayına katıldı itirafları Nur Viral'i hüngür hüngür ağlattı

Beyaz TV'deki Hayatta Her Şey Var programına katılan maskeli kadının anlattığı töre hikayesi sunucu Nur Viral'i gözyaşlarına boğdu.

Beyaz TV'de Nur Viral'in sunuculuğunu yaptığı 'Hayatta Her Şey Var' programında kan donduran bir töre hikayesi gündeme geldi. Yüzünde maskeyle canlı yayına katılan ve ilk kocasını Van depreminde kaybettiğini söyleyen bir kadın, ikinci evliliğinde başına gelenleri anlatınca Nur Viral ve stüdyodakiler gözyaşlarına boğuldu.

31 yaşındaki kadın, ilk kocası depremde hayatını kaybedince kocasının ailesi tarafından zorla kayınbiraderiyle evlendirilmek istendiğini dile getirdi. Fakat kendisinin bu evliliği kabul etmediğini ve oradan kaçarak ailesinin yanına döndüğünü söyledi. 4 yıl sonra da başka bir adamla tanışıp nikah kıydığını anlatan genç kadının bu evlilikten sonra ise hayatı altüst oldu. Evliliğinin ilk yılı dolmadan kayınvalidesinin çocuk istediğini belirten kadın, ardından şunları dile getirdi;

Çocuğum olmuyordu. İki defa tüp bebek tedavisi denedim ama başarılı olmadı. Ben de ameliyat oldum. Ameliyatın ardından doktorlar bana geçmişte verem hastalığı geçirdiğimi ve rahmimin zarar gördüğünü söylediler. O zaman bir daha çocuğumun olmayacağını anladım. Ama bunu kocama ve ailesine anlatamadım.

Sitene Ekle