BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,86
ALTIN 2.484,71

Mars Yengeç burcuna geçiyor

Güne oldukça iyimser ve güvenli enerjilerle başlayabiliriz. Genel anlamda, özel ilişkiler, sosyal faaliyetler, organizasyonlar gün boyu öne çıkabilir.

Bugün 4 Haziran Pazar... Güneş günündeyiz...

Terazi burcundaki Ay sabah saatlerinde Jüpiter ile birleşecek ve Güneş ile üçgen açı yapacak.

Güne oldukça iyimser ve güvenli enerjilerle başlayabiliriz. Sabah saatlerinde şanslı ve verimli enerjiler günlük yaşamımızda bizi destekleyebilir. İş ve girişimler başarı verebileceği gibi, ruhsal olarak da huzurlu ve keyifli hissedebiliriz.

Genel anlamda, özel ilişkiler, sosyal faaliyetler, organizasyonlar gün boyu öne çıkabilir.

Venüs Uranüs kavuşumu sürpriz teklifleri ve karşılaşmaları destekliyor. Yaratıcılığımızın artması yeteneklerimizi değerlendirme fırsatları verebilir.

Akşam saatlerinde doğru İkizler burcundaki Güneş, Balık burcundaki Neptün ile dik açı yapacak. Büyük vizyonlar ve idealler öne çıkarken, hayallerin arasında kaybolmamaya da özen göstermeliyiz.

Enerji gezegenimiz Mars bugün Yengeç burcuna geçecek. Mars Yengeç burcunda çok rahat değildir. Duygularımız bu dönemde eylemlerimizi daha fazla etkileyebilir ve pasif agresif tavırlar artabilir. Enerjimizi doğru yönlendiremezsek ruhsal huzursuzluk, ev, yuva, aile, yurt gibi kavramlarda endişeler, mide, göğüs ve sindirim sistemlerinde hassasiyetler artabilir. Mars 20 Temmuz’a kadar yengeç burcunda ilerleyecek.