BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 34,99
ALTIN 2.325,01

Mars Terazi burcuna geçiyor

Mars’ın Terazi burcunda ilerleyeceği 9 Aralık’a kadar Enerji ve motivasyonumuzu ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, diplomasi, siyaset, hukuk gibi konulara daha fazla harcayabiliriz.

Bugün 23 Ekim Pazar... Güneş günündeyiz...

Akrep burcundaki Ay sabah ve öğle saatlerinde Başak burcundaki Mars ile uyumlu görünüm yapacak. Enerji ve motivasyonumuzun yüksek olacağı bu saatlerde dürtülerimizi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Günlük işler, detay ve düzenleme gerektiren konular, finansal hesaplamalar için bu saatleri değerlendirebiliriz.

Ay 14:57’de Yay burcuna geçecek. Değişen ruh halimizle kültür ve sosyal kavramlara yönelebiliriz.

Önümüzdeki iki gün Ay Yay burcunda ilerlerken inançlar, maneviyat, seyahatler, uluslararası konular, eğitim, hukuk ve medya gibi alanlar ön plana çıkabilir. İyimserliğimiz ve özgüvenimiz artarken, yeni deneyimlere daha hevesli yaklaşabilir, risk alma eğiliminde olabiliriz.

Enerji gezegenimiz Mars bugün Terazi burcuna geçecek. Koç ve Akrep burçlarının yöneticisi olan Mars Terazi burcunda rahat değildir.

Mars dürtüsel, aktif ve kararlı hareket etmek isterken Terazi burcunda bu özellikler çok ortaya çıkmayabilir ve pasifleşebilir. Mars’ın Terazi burcunda ilerleyeceği 9 Aralık’a kadar Enerji ve motivasyonumuzu  ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, diplomasi, siyaset, hukuk gibi konulara daha fazla harcayabiliriz.