BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Mars ileri harekete dönüyor

Önümüzdeki dönemde fiziksel enerjimizi daha doğru kullanabilir, hedef ve projelerimize yönelik girişimlerde bulunabiliriz. Mars 11 Eylül’e kadar Oğlak burcunda ilerleyecek ve daha sonra Kova burcuna geçiş yapacak.

Bugün 28 Ağustos Salı... Mars günündeyiz...

Balık burcunda ilerleyen Ay dolunay fazında. Duygusal ve ruhsal hassas ve kırılgan enerjiler altındayız… Büyük vizyonlarımıza ve ideallerimize odaklanabileceğimiz gün boyu sezgilerimizi dinleyebiliriz, ancak hayallerin arasında kaybolmamaya da dikkat etmeliyiz.

Kollektife ait kavramlar, maneviyat, ruhsallık, sanat, yaratıcılık isteyen konularla ilişkilerimiz güçlenebilir.

Balık burcunddaki Ay öğleden sonra 16:54’de Oğlak burcundaki Mars ile uyumlu görünüm yapacak ve boşluğa girecek. İş, kariyer konuları ve yaşamımızdaki erkek figürlerle ilgili konulara daha fazla odaklanabiliriz. Yeni konularla ilgilenmek yerine geçmişten gelen yarım kalmış işleri tamamlamak için elimize fırsat geçebilir.

Ay akşam 19:34’de Koç burcuna geçecek. Değişen enerji dinamikleri ile birlikte gece saatlerinden itibaren meraklı ve sabırsız davranışlarda bulunabiliriz.

27 Haziran’dan bu yana retro harekette olan Mars bugün Oğlak burcunda ileri harekete dönüyor. Önümüzdeki dönemde fiziksel enerjimizi daha doğru kullanabilir, hedef ve projelerimize yönelik girişimlerde  bulunabiliriz. Mars 11 Eylül’e kadar Oğlak burcunda ilerleyecek ve daha sonra Kova burcuna geçiş yapacak.