BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.322,95

Mars Aslan burcuna geçiyor

Mars 5 Eylül’e kadar Aslan burcunda ilerleyecek. Bu dönemde yaratıcılığımızı ve yeteneklerimizi dış dünyaya göstermek ve dikkat çekmek için motive olabilir,

Bugün 20 Temmuz Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

İkizler burcundaki Ay güne hareketli ve değişken enerjiler veriyor.Sabah saatlerinde Ay, Jüpiter ile üçgen, Neptün ile de dik açı yapacak.

Zihinsel yaratıcılığımızın yükseldiği bu saatlerde hayaller ve idealler de öne çıkabilir. Aynı anda bir çok konuyla ilgilenmemiz, bu nedenle günlük işlere konsantre olmamız zorlaşabilir. Meraklı ve konuşkan olabileceğimiz gün boyunca iletişim ve haber trafiği de artabilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Venüs ile birleşirken, Aslan burcundaki Merkür ile de uyumlu görünüm yapacak. Keyifli ve huzurlu enerjiler bizi sanatsal ve sosyal konulara daha fazla yönlendirebilir. Gezi ve seyahatler, kültürel ve sanatsal organizasyonlar içinde yer alabilir, değişik kişilerle tanışabiliriz.

Enerji gezegenimiz Mars bugün Aslan burcuna geçecek. Mars 5 Eylül’e kadar Aslan burcunda ilerleyecek. Bu dönemde yaratıcılığımızı ve yeteneklerimizi dış dünyaya göstermek ve dikkat çekmek için motive olabilir, sosyal yaşam, eğlence, keyif, aşk ve flörtlere daha fazla enerji harcayabiliriz. Egomuzu besleyecek, bizi öne çıkaracak, liderlik, yöneticilik, ün, şöhret gibi kavramlarda mücadelemiz artabilir.