BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.495,59

Marmaris'te 'Korsan tekne' kavgası

Marmaris'te 'Korsan tekne' kavgası

Marmaris'e, günlük tur teknelerinin yanına bu yıl 'korsan gemisi' şeklinde dizayn edilmiş daha büyük dört teknenin getirilmesi sıkıntı yarattı.

Marmaris'te 'Korsan tekne' kavgası

MARMARİS'e, günlük tur teknelerinin yanına bu yıl 'korsan gemisi' şeklinde dizayn edilmiş daha büyük dört teknenin getirilmesi sıkıntı yarattı.

Marmaris'te 'Korsan tekne' kavgası

Belediye işletmesini yaptığı Yat Limanı'na, iddiaya göre bu bu tekneleri almak istemedi, su ve elektrik vermedi. Korsan teknelerinden en büyüğünün sahibi Anıl Berk, belediyenin hizmet vermediği gibi ceza da kestiğini, yargıya başvurduklarını söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan ise "Korsan tekneleri Marmarisimizin güzelliğine, özelliğine ve körfezimize hiç yakışmıyor. Korsan bir şekilde, korsan teknelerini bağlıyorlar" dedi.

Marmaris'te 'Korsan tekne' kavgası

Marmaris turizmine büyük katkı sağlayan günlük tur tekneleri sezon başında yine gündeme geldi. Marmaris- İçmeler arasında çalışan 50 küçük tekne, 12 dalgıç teknesi, Marmaris- Dalyan arasında çalışan 13'ü büyük 76'sı küçük tur teknesi Marmaris Deniz Taşıyıcıları Kooperatifi çatısı altında hizmet verirken, bu yıl Antalya bölgesinden getirilen dört 'korsan teknesi' hesapları altüst etti.

Marmaris'te 'Korsan tekne' kavgası

Optimal Marmaris Yatçılık 400 kişilik, 5 kat, 5 direk ve 46 metre uzunluğunda, yemek salonlu, 3 bar, köpük parti yapılan diskosu, oyun salonu, üçüncü kattan denize inen su kaydırağı, animasyon ekibiyle hizmet veren 'Barbossa' isimli korsan teknesini bu yıl getirirken, arkasından da aynı konseptte 'Fehmi Baba', 'Fetih 1453' ve 'Viking' isimlerini taşıyan 120-150 kişilik korsan teknelerini de aynı amaçla başka girişimciler Marmaris'e getirdi.