BIST 9.056
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.301,84
HABER /  MAGAZİN

Margot Robbie'nin ilk dövme deneyimi acılı oldu!

Güzel oyuncu Margot Robbie ilk dövme deneyimini sosyal medyadaki takipçileri ile paylaştı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

The Wolf Of Wall Street filmi ile ününe ün katan güzel oyuncu Margot Robbie ilk dövme deneyimini takipçileri ile paylaştı. 

The Wolf Of Wall Street filminde sergilediği cesur ve başarılı performans ile adından sıkça söz ettirmeye başlayan ünlü oyuncu Margot Robbie ilk dövme deneyinimi sosyal paylaşım sitesi olan instagram'dan takipçileri ile paylaştı. 

1.20140415103606.jpg

Yönetmen Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio gibi ünlü oyuncular ile aynı projede yer alarak yıldızını parlatan 23 yaşındaki güzel oyuncu Margot Robbie İngiltere'de ilk dövme deneyimini yaşadı. Son günlerde Z For Zachariah adlı bir bilim-kurgu film projesinde yer alan ve çekimler için yurtdışında olan ünlü oyuncu Margot Robbie ülkesi Avustralya'ya döndüğü gibi dövme deneyimi yaşadı. Yaşadığı ilk deneyimi twitter ve instagram hesaplarından takipçileri ile paylaşan güzel oyuncu binlerce beğeni topladı.

2.20140415104007.jpg

Avustralyalı güzel oyuncunun dövme yapımı sırasında epey acı çektiği çekilen fotoğraftan görünürken ünlü oyuncunun dövmeciye girerken çekilen fotoğraflarındaki korku ve endişe gözlerden kaçmadı. Beyaz uzun kollu tişörtü, kısa kot şortu ve ilginç iskelet desenli ayakkabıları ile görüntülenen ünlü oyuncu sıradışı ayakkabıları ile beğeni topladı.

İşte Margot Robbie'nin ilk dövme deneyimi: