BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,55
HABER /  GÜNCEL

Manisa'nın Demirci ilçesinde kar tatili

Manisa'nın Demirci ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Yağışlar nedeniyle ilçe merkezinde ulaşımda aksamalara neden olurken, çok sayıda hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Abone ol

MANİSA'nın Demirci ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verilecek.

İlçe merkezinde sağanağın ardından başlayan kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu. Çok sayıda hasarlı trafik kazası meydana gelirken belediye ekipleri yolları açık tutabilmek için kar temizleme çalışmaları yapıyor. Kar kalınlığı ilçe merkezinde 30, Demirci-Simav karayolu Akçakertik mevkisinde ise 40 santimetreye kadar ulaştı. Demirci Kaymakamlığı, yağış nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini duyurdu. Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçede yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğünü, ekiplerin yolları açık tutabilmek için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi..kar temizleme çalışmalarına başladı. Demirci - Simav yolu Akçakertik mevkinde kar yağışı ile birlikte kar kalınlığı 40 santimetreye ulaşırken, İlçe merkezinde 30 santimetreyi buldu.

Demirci Kaymakamlığı da İlk ve Orta dereceleri okulları 18 Ocak 2016 Pazartesi günü 1 gün süreyle tatil ilan etti.

Karayolları ekipleri Demirci - Simav yolu Akçakertik mevki açık tutabilmek için kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Fatih mahallesinde yüksek gerilim hattının çam ağacına değmesi üzerine kablolar yandı. Elektrik arıza ekiplerince mahallenin elektrikleri kesildi. İlçe merkezinde kar yağışı esnasında gökgürültüsü duyulması vatandaşları şaşırttı.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk" İlçemizde yoğun kar yağışı etkisini gösteriyor. Ekiplerimiz yolları açık tutabilmek için çalışıyorlar. İlçe merkezimizin anayolları açık" dedi.