BIST 9.066
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.293,70
HABER /  GÜNCEL

Manisa'da 30 Aralık 2016 cuma okullar tatil mi?

MANİSA'da kar yağışı devam ederken okullar yarın tatil mi sorusunun yanıtı geldi. Manisa valiliği kar tatili kararını 30 aralık cuma gününe uzatıldı.

Abone ol

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde dünden (çarşamba) beri etkili olan kar yağışı, yüksek kesimlerde 1 metreyi aşan kar kalınlığına yol açtı. Dün tatil edilen dağlık kesimdeki mahallelerden Kayrak, Gökgedik, Yukarı Bozkır, Kabaçınar, Ören, Yunusdere, Karaköy, Baktırlı, Karaoluk, Sivrice, Güney, Dağyeniköy’de 30 Aralık cuma günü okullar yine tatil edildi. 

Dün 20'den fazla ilde okullar tatil edilmişti. Kar tatili kararı alan iller Ankara, bursa, Balıkesir, Bursa, Çankırı, Eskişehir, Isparta, Uşak, Afyonkarahisar, Manisa, Kütahya, Bilecik, Denizli, Bolu, Kırıkkale, Yozgat, Konya, Kırşehir, Mersin, Sinop , Kastamonu, Karaman ve Çanakkale olmuştu. 30 Aralık cuma günü için de bu illerin bir çoğundan kar tatili haberleri bekleniyor. İlk tatil haberleri de gelmeye başladı.

30 ARALIK KAR TATİLİ OLAN İLLER
30 Aralık cuma günü için kar tatili kararları yağışın yoğun olduğu illerden gelmeye başladı. Kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği Karaman ili ilk karar alan kent oldu. 1 haftadır okulların kapalı olduğu Karaman'da 30 Aralık cuma günü de eğitime ara verildi.

ADANA POZANTI'DA OKULLAR TATİL
30 Aralık cuma günü için kar tatili kararı alan bir diğer yer de Adana Pozantı oldu. Dün eğitime ara verilen Pozantı ilçesinde 30 Aralık cuma günü taşımalı eğitim yapılan okullar tatil edildi.

Ankara'da okullar 30 Aralık'ta tatil mi? Kar tatili il listesi
İl il kar tatili! İstanbul'da okullar 30 Aralık'ta tatil mi?