BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,71
ALTIN 2.487,26
HABER /  GÜNCEL

Manisa hava durumu 41 dereceyi aştı

MANİSA hava durumu fena. Meteoroloji Manisa için yayınladığı hava tahmininde uyarı verdi. Manisa'da aşırı sıcaklar ile termometre 40 dereceyi aşacak.

Abone ol

MANİSA için meteorolojiden gelen son hava durumu tahmini aşırı sıcakların bu hafta artarak devam edeceğini gösterdi. Hava sıcaklığı hafta içinde 40 dereceyi aşıp 41 dereceleri görecek.

Afrika üzerinden gelen ve yurdun batı bölgelerini etkileyen çöl sıcakları terletmeye devam edecek. Aşırı sıcak hava dalgası ile birlikte ısı mevsim normallerinin 9 derece üstüne çıktı.

MANİSA HAVA DURUMU

Manisa'da hava durumu aşırı sıcaklar nedeniyle vatandaşa zor günler yaşatıyor. Bugün hava sıcaklığı 40 dereceyi de aşıp 41 dereceye vuracak. Aşırı sıcaklar Manisa'da bu hafta sonuna kadar devam edecek.

AŞIRI SICAKLAR BU İLLERİ VURDU

Aşırı sıcak hava dalgası Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz ile İç Anadolu'da sıcaklık rekorları getirdi. Hafta sonundan itibaren zirveye çıkan sıcaklık değerleri bir çok kentte yaşamı etkiliyor. Bu hafta sıcaklık rekorları kırılması beklenen iller şunlar;

Aydın 44 derece,
Denizli 42 derece
Manisa 42 derece
İzmir 41 derece
Adana 40 derece
Muğla 40 derece
Balıkesir 39 derece
Edirne 38 derece
Bursa 38 derece
Antalya 37 derece
Afyonkarahisar 34 derece
Uşak 34 derece
Ankara 33 derece
İstanbul 33 derece.

Sıcak hava dalgası sebebi ile meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması tavsiye olunur.