BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.434,74
HABER /  GÜNCEL

Maltepe'yi sahipsiz köpekler istila etti

Maltepe'nin en büyük toplu konut alanı Girne Mahallesi sahipsiz köpeklerin istilasına uğradı. CHP'li belediye ise şikayetleri görmezden geldi.

Abone ol

Maltepe'nin en eski ve büyük toplu konut alanı olan Girne mahallesi Doğuşken Sitesi sokak köpeklerinin istilasına uğradı. Sokağa çıkmanın neredeyse imkansız hale geldiği ilçede korku içinde yaşayan mahalle sakinleri ise Maltepe Belediyesi'ne yazılı ve sözlü olarak yaptıkları müracaata karşın hiçbir önlem alınmamasından şikayetçi.

Girne Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar yaşamı binlerce kişinin yaşadığı toplu konut alanındaki sahipsiz köpekler nedeniyle zor günler yaşıyor. Sayıları hızla çoğalan sokak köpekleri bugüne dek mahalledeki çok sayıda vatandaşa saldırdı. Mahalle sakinleri, köpeklerin saldırabileceği kaygısıyla artık çocuklarını da sokağa çıkmasına izin vermiyor.

Mahallede hava karardıktan sonra ise sokağa çıkmak neredeyse imkansız hale geldi. Sayıları 50'yi bulan köpeklerin yarattığı huzursuzluğun giderilmesini isteyen vatandaşlar ise belediyenin duyarsızlığından yakınıyor.