BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.492,03
HABER /  GÜNCEL

Maltepe'de karne tatilinde şenlik keyfi

Maltepe Belediyesi, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatili için çocuklara özel bir “Tatil Şenliği” düzenleyecek.

Abone ol

MALTEPE'de 23 Ocak-3 Şubat tarihlerinde Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek ücretsiz şenlikte, 12 çocuk oyunu ve animasyon gösterileriyle çocuklar tatil boyunca doyasıya eğlenecek. 

Uygur Çocuk Tiyatrosu, Mavi Kumpanya ve Maltepe Belediyesi çalışanlarından oluşan Maltepe Belediye Tiyatrosu, sahneleyecekleri oyunlarla minik öğrencileri, tiyatronun zengin dünyasında her gün bir başka macerayla tanıştıracak. Şenlikte usta tiyatro oyuncusu Nejat Uygur’un oğlu Süha Uygur’un Genel Sanat Yönetmenliği’nde zengin içeriğe sahip oyunlar, çocuklarla buluşacak.

Oyunlarla çocuklara arkadaşlığın, dostluğun, kardeşliğin, paylaşımın önemi, iyi bir insan olmak için neler yapabilecekleri, dürüstlük, çalışma azminin önemi gibi meziyetler anlatılacak. Şenlik boyunca, Susam Sokağı’nın karakterleriyle de tanışacak öğrenciler, renkli eğlencelerle de tatilin keyfini doyasıya çıkartacaklar.

Maskotlar, çizgi karakterler ve sevimli kuklaların katılacağı tatil şenliğinde  minikler doyasıya eğlenecek. Şenlikte, yüz boyama etkinlikleri ve balon dağıtımı da yapılacak.

Maltepe Belediyesi Şubat Tatili Çocuk Şenliği Programı:

23 Ocak Pazartesi-Burnunu Kaybeden Palyaço

24 Ocak Salı-Gökkuşağının Altında

25 Ocak Çarşamba-İyilik Ağacı

26 Ocak Perşembe-Çocuk Ülkesi

27 Ocak Cuma-Mıknatıs Çocuk

28 Ocak Cumartesi-Pırtlatan Bal

29 Ocak Pazar-Pırtlatan Bal

30 Ocak Pazartesi-Şarlo Geliyor

31 Ocak Salı-Ali Veli Maria

1 Şubat Çarşamba-Baloncu Baba

2 Şubat Perşembe-Susam Sokağı

3 Şubat Cuma-Üzülme Sende Kedisin