BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.430,67
HABER /  GÜNCEL

Malouda defteri kapandı

Trabzonspor’a geldiği günden beri futboluyla değil, ortaya çıkardığı krizlerle gündeme gelen Malouda için artık Trabzonspor defteri kapandı....

Abone ol

Trabzonspor’a geldiği günden beri futboluyla değil, ortaya çıkardığı krizlerle gündeme gelen Malouda için artık Trabzonspor defteri kapandı.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun İngiltere’nin Chelsea kulübünden dünya yıldızı olarak transfer ettiği Florent Malouda, bordo-mavili kulüpte sorun oldu. Malouda’nın; Mustafa Reşit Akçay, Hami Mandıralı ve son olarak teknik direktör Vahid Halilhodzic ile yaşadığı tartışma bardağı taşıran son damla oldu. Boşnak çalıştırıcı tarafından süresiz kadro dışı bırakılan oyuncu için Trabzonspor defteri kapanırken, Karadeniz ekibi sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncuyla uygun şartlarda yollarını ayırmayı planlıyor.

HAMİ MANDIRALI HAKLI ÇIKTI
Geçtiğimiz sezon Malouda, Colman ve Zokora gibi oyuncuları kadro dışı bırakarak iç huzuru sağlayan teknik direktör Hami Mandıralı’nın, Malouda konusunda haklılığı yaşanan olaylar sonrası yeniden ortaya çıktı. Hami Mandıralı görevi devraldıktan sonra bu oyuncuyu kadro dışı bırakarak takım içerisindeki dengeleri sağlamış ve adalet duygusunu güçlendirerek takım ruhunun yakalanmasına neden olmuştu. Ancak yaşanan gelişmeler sonrasında Hami Mandıralı ile Trabzonspor’un yolları ayrılmış, Malouda ise Vahid Halilhodzic’in gelmesiyle birlikte takımla birlikte çalışmalara başlamıştı.

SEZONUN BİTMESİYLE GÖNDERİLECEKTİ
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun takımda kalmasını istediği Fransız oyuncu, başkanı da Vahid Halilhodzic’e karşı mahcup etti. Boşnak çalıştırıcı gelmeden önce ’Takımda sorunlu oyuncu istemiyorum’ diyerek Fransız oyuncunun gönderilmesini istemişti. Başkan ve ekibinin ısrarıyla sezon başı kampına götüren Boşnak teknik direktör, gerekli performansı oyuncuda görememiş ve satışı noktasında yönetime teklif sunmuştu.
(İHA)