BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,98
ALTIN 2.430,89
HABER /  SPOR

Maldonadodan itiraf

Fenerbahçeli yeni transfer Maldonado, henüz tam olarak hazır olmadığını söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçına çıkan yeni transfer Maldonado, henüz tam olarak hazır olmadığını söyledi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Şilili futbolcu, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşısında iyi bir maç çıkardığını düşündüğünü belirterek, ''Henüz yüzde 100 hazır değilim ve hazır olmak için çalışıyorum. Önümüzdeki maçlarda tam hazır olarak, takımımıza daha fazla katkıda bulunmak amacındayım'' dedi.

Futbolu basit oynamaya çalışan bir oyuncu olduğunu da söyleyen Maldonado, ''Ben çok fazla çalım atmayan, futbolu basit oynamaya çalışan bir oyuncuyum. Kaliteli futbolcuları çok olan Fenerbahçe gibi takımlarda da oynamak hem zevkli, hem de kolay oluyor'' ifadelerini kullandı.

CARLOS: ''GOLLERİM NORMAL DEĞİL''

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Roberto Carlos, sol ayağını kullanan bir oyuncu olmasına rağmen bugün sağ ayağıyla gol attığının söylenmesi üzerine, sarı-lacivertli ekipte ikinci golünü kaydettiğin hatırlatarak, ''İlk gölümü kafayla atmıştım, ikincisi ise sağ ayağımla oldu. Benim için normal değil. Genellikle sol ayağımı kullanırım'' şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor galibiyetiyle şampiyonluğun en iddialı ekiplerinde biri olduklarını gösterdiklerini de dile getiren Carlos, Şampiyonlar Ligi'ndeki Sevilla maçına da değinerek, ''Sevilla güçlü bir ekip. Bu maça en iyi şekilde hazırlanmalıyız ve Kadıköy'de iyi bir skor elde etmeliyiz'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin ikinci golünü atan Sırp oyuncu Mateja Kezman ise sergilediği futboldan memnun olduğunu ve kendisine güveninin arttığını belirterek, ''Takım arkadaşlarım da maçta çok yardımcı oldu. Takımıma olan sevgimi taraftarlar da biliyor. Ben hep takımım için savaşıyorum. Onları mutlu görmek beni de mutlu ediyor'' dedi.

Diğer yandan, Brezilyalı oyuncu Deivid ise maçın ilk yarısında daha iyi oynadıklarını ve ikinci yarıda kendisinin de çok top kaybı yaptığını söylerken, yeni takım arkadaşları Maldonado'nun ise ilerleyen haftalarda takıma daha fazla katık sağlayacağına inandığını ifade etti. Deivid, maçta sol kaşına aldığı darbe nedeniyle hastaneye gideceğini ve 3 dikiş atılacağını da sözlerine ekledi.