BIST 9.087
DOLAR 32,39
EURO 35,06
ALTIN 2.326,79
HABER /  GÜNCEL

Malatya'da feci kaza: 6 ölü 16 yaralı

Malatya'nın Darende ilçesinde midibüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi yaralandı.

Abone ol

Malatya'nın Darende ilçesinde midibüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralı olarak hastanelere sevk edildi. Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 AFA 667 plakalı midibüs, Darende-Malatya kara yolu Bağlarbaşı mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada, Nesrin, Cuma, Zeynep ve Derya Alptekin, Gültaze Karaca ile Mesut Akgün hayatını kaybetti. Sürücü ile Sevim, Gül, Mustafa, Zeytun, Burhan, Seyfettin, Ezgisu, Cerennaz ve Ege Alptekin, Okay ve Songül Yılmaz, Zeynep Erkaya, Mehmet Özbey, Aydın Kara ve Sevim Topay yaralandı.

HAYATA TUTUNDULAR
Yaralılardan durumu ağır olan Mustafa ve Ezgisu Alptekin ile Sevim Topay'ın, ambulansta kalplerinin durduğu, sağlık görevlilerin gayretiyle hayata döndürüldükleri belirtildi.

KAHREDEN DETAY

Öte yandan, araçta İstanbul'dan Malatya'ya gönderilen cenaze ile yakınlarının bulunduğu öğrenildi.

Malatya'da yolcu midibüsü devrildi: 7 ölü, 15 yaralıMalatya'da yolcu midibüsü devrildi: 7 ölü, 15 yaralıMalatya'da yolcu midibüsü devrildi: 7 ölü, 15 yaralıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN