BIST 9.715
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.429,75
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Malatya Belediyespor Bingölspor'a bileniyor

Malatya Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Belediye Bingölspor maçı hazırlıklarına salonda kondisyon çalışarak devam etti.

Abone ol

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu lideri Malatya Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Belediye Bingölspor maçı hazırlıklarını salonda yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Ezen Spor Kulübü'nde kondisyon çalışması yapan turuncu yeşilli takımda, sakatlıktan yeni kurtulan forvet oyuncusu Gökhan Erdöl, Belediye Bingölspor maçını kazanarak, ekstra Play-Off hedefine ulaşmak istediklerini söyledi. Erdöl, Hatayspor karşılaşmasında uzun bir aradan sonra forma giymenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "75 gün sonra Hatayspor karşısında forma giydim. sahaya girdiğimde 1-0 geriye düştük. Kendi kendime, (ne talihsiz adamım) dedim. Oyuna girdiğim an 1-0 geriye düştük. Oyunu çevirmemiz benim adıma çok iyi oldu. Hatayspor bizi yense puan farkı düşecek ve tekrar umutlanacaklardı. Onları yenmemizle lig bize kalmış oldu. Önümüzde Belediye Bingölspor maçı var. Bu maçı da kazanarak, hedefimize emin adımlarla devam etmek istiyoruz" dedi.

Sakatlık sonrası maç eksikliği bulunduğuna dikkat çeken tecrübeli futbolcu, "Maç eksiği ister istemez etkiliyor. Bir de kamp görmedim. Antrenmanlarla bunu telafi etmeye çalışıyoruz. Antrenman ve maç eksiğini giderdikten sonra daha iyi olacağıma inanıyorum. Malatya Belediyespor'a faydalı olmak için çalışacağım. Şuanda giden bir gemi var, bu geminin içerisinde olmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
Takımın genç oyuncusu Hakan Balkaya da, genç futbolcular olarak çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, "Tecrübeli ağabeylerimizden bir şeyler öğrenmek için uğraşıyoruz. Genç futbolcular olarak her zaman çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Ekstra play off'ları büyük oranda garantiledik. Biz de forma şansı bulmak için ağabeylerimizden bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Salondaki çalışmaya hafif sakatlıkları bulunan kaleci Taylan ve Ergül ile orta saha oyuncuları Temin ve Vedat katılmadı.