BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,06
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Malatya 9 Ocak cuma yarın okullar tatil mi

Malatya'da hava durumu kötüye gidiyor meteoroloji sıcaklıkların daha da düşecek dedi. Peki Maltya'da yarın 9 ocak perşembe okullar tatil mi?

Abone ol

MALATYA ve TUNCELİ'de olumsuz hava durumundan dolayı okulları bugün ve yarın 9 ocak cuma günü tatil edildi. Meteoroloji son tahmimleri açıkladı. Kar yağışı devam edecek.

Malatya ve Tunceli'nin bazı ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi.

Malatya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Darende, Arapgir ve Pütürge ilçelerinde 2, Kuluncak ilçesinde 1 gün (yarın) eğitime ara verildiği öğrenildi.

Hekimhan ilçesinin Kurşunlu mahallesindeki ve Akçadağ ilçesinin Kürecik mevkisindeki okullarda da eğitime 2 gün ara verildiği belirtildi.

MALATYA'DA 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-01-08-at-8.53.33-am.png

TUNCELİ'DE YARIN DA OKULLAR TATİL

Tunceli'nin Pülümür ve Hozat ilçelerinde 1, Nazımiye ilçesinde 2 gün eğitime ara verildi.

Pülümür Kaymakamı Mekan Çeviren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar kalınlığının ilçe merkezinde 1, yüksek kesimlerde ise 2 metreye ulaştığını söyledi.

İlçede kar yağışının yaşamı olumsuz etkilediğini belirten Çeviren, "Kar yağışı nedeniyle ilçemizde eğitime bir gün daha ara verilmesi kararı alındı ayrıca ilçemiz sınırları içerisinde bulunan Cankurtaran mevkisinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle tır ve kamyonların geçişine izin verilmiyor. Küçük araçların geçişine de zincirli şekilde izin veriliyor" diye konuştu.

Hozat'ta 1, Nazımiye'de ise 2 gün eğitime ara verildiği öğrenildi.

Ovacık ilçesinde de eğitime yarın ara verildiği duyurulmuştu.

BU İLERDEKİ OKULLAR 9 OCAK CUMA TATİL!