BIST 9.555
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.485,85
HABER /  GÜNCEL

Mahsun Kırmızıgül'ün dizisi iddialı geliyor

Yılın dizisi başlıyor! Mahsun'un dizisi Hayat Devam Ediyor olay yaratacak. Dizi 18 Kasım Cuma ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Abone ol

Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen 'Hayat Devam Ediyor' dizisinin fragmanı Atv'de dönmeye başlar başlamaz fragmandan çok etkilenen izleyiciler Atv'nin telefonlarını kitlediler.

Beyaz Melek, Güneşi Gördüm ve New Yorkta Beş Minare filmleri ile 10 milyon sinema izleyicisinin hayranı olduğu ünlü yönetmenin yeni hikayesi çok çarpıcı ve yine çok tartışılacak ve konuşulacak. Bu yılının en çok merakla beklenen dizisi Hayat Devam Ediyor daha ilk fragmanındaki ilk görüntüleri ile anlaşılan o ki Türk dizi sektörüne yepyeni bir soluk getirecek. Sinema filmlerini aratmayan görüntüleri ile daha şimdiden olay yarattı.

Türkiye'de her iki kadından birinin 18 yaş ve altında evlendirilmesi olayı ve 11 kişilik bir ailenin fırtınalı göç hikayesini anlatan dizinin sanal alemde dönen tanıtımlarıda dizi daha yayına girmeden diziler arasında en çok izlenen tanıtım oldu.

Herkesin merakla beklediği 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizi yeralan birbirinden güzel ve donanımlı oyuncular binlerce oyuncu arasından seçildiler. Çok yakında tüm Türkiye'nin konuşacağı güzellerin hepsinin kendine has güzellikleri ve yetenekleri var. Ünlü yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün aylarca oyuncu deneme çekimlerinde seçtiği oyuncular, çekimlerde performansları ile setteki usta oyuncuların ve ünlü yönetmen Kırmızıgül'ün gözüne girdiler.

Türk Sineması'nın ve televizyon dizilerinin aranan oyuncusu Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Eşref Kolçak, Suna Selen, Rana Cabbar, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Menderes Samancılar, Ümit Okur ve daha bir çok oyuncunun yer aldığı Hayat Devam Ediyor daha ekranlara gelmeden halkın en çok merakla beklediği dizi film.

Kasım'dan itibaren televizyon izleyicisini atv ekranlarına kitleyecek olan 'Hayat Devam Ediyor', 'Küçük İnsanların Büyük Hikayesi' sloganıyla yola çıkarken dizi Türkiye'nin gerçeklerini anlatacak.

Üzerine kuma gelmiş doğulu bir kadın... Aşkı için bir kadının üstüne kuma gitmeyi bile kabullenmiş İzmir'in Foça ilçesinden batılı bir kadın... Birine mecbur, birine aşık yoksul ama onurlu bir adam... Vatanı için Kore'lerde çarpışmış, canını hiçe saymış yaşlı ve yalnız bir İhtiyar... Her biri, kendi içinde günden güne savaşlar kaybeden yedi üvey kardeş... Hepsi küçük, yolda yürürken birçoğumuzun göremeyeceği kadar silik, basit insanlar... Ama her birinin öyküsü çok büyük hikâyeleri içinde barındırıyor..