BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.245,54

Mahmut Tanal Kimdir?

Mahmut Tanal , 1 Ocak 1961'de Şanlıurfa Hilvan'ın Bahçecik köyünde doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Keziban'dır. Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. Bahçeşehir ve Okan Üniversitelerinde Siyaset Okulu Programından sertifika aldı. Bahçeşehir Üniversitesinin Ceza Mahkemesi Hukukunda İletişimin Denetlenmesi ve Teknik İzleme Programı eğitimi ile Türkiye Barolar Birliği ve Avrupa Konseyinin birlikte düzenlediği Türk Avukatlarının...

Mahmut Tanal , 1 Ocak 1961'de Şanlıurfa Hilvan'ın Bahçecik köyünde doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Keziban'dır.

Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. Bahçeşehir ve Okan Üniversitelerinde Siyaset Okulu Programından sertifika aldı. Bahçeşehir Üniversitesinin Ceza Mahkemesi Hukukunda İletişimin Denetlenmesi ve Teknik İzleme Programı eğitimi ile Türkiye Barolar Birliği ve Avrupa Konseyinin birlikte düzenlediği Türk Avukatlarının Aşamalı Eğitimi Programına katıldı. Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türk Ceza Hukukçuları Derneği ve Tüketiciyi Koruma Derneği Üyesi oldu. Orta düzeyde Almanca bilen Tanal, evli ve 2 çocuk babasıdır.