BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.295,61
HABER /  DÜNYA

Mahkemeden oral seks kararı: Haktır

İspanya'nın tatil cennetlerinden biri olarak bilinen Mallorca adasında genç bir kızın bedava içki karşılığında müşterilerle oral seks yapması demokratik bir hak olarak tanımlandı.

Abone ol

Geçin hafta tatil bölgesi Magaluf’da bir barda çekilen görüntülerin İngiltere ve İspanya’da yayımlanması üzerine soruşturma açan Balear adaları yerel yönetimi “Kanunumuzda oral sekse ceza verecek bir madde yok” dedi.

BİZ UYARDIK AMA... 

Yönetim adına açıklamalarda bulunan sözcü Nuria Riera, halk dilinde “mamading” olarak adlandırılan bu tür eğlenceyi düzenleyen barları uyardıklarını ancak ceza konusunda ellerinin bağlı olduklarını söyledi. İspanyol basını bedava içki karşılığında oral seks uygulaması yapan bar ve diskoteklerin ülkede yaygın olduğu ve sadece Mallorca adasına tabi bir eğlence türü olmadığını vurguladı.

KIZIMIZ EĞLENCEYE KURBAN GİTTİ 

Bu arada bedava içki karşılığında 23 erkek ile oral seks yaparken görüntülenen kızın 18 yaşında olduğu ve İrlanda’dan İspanya’ya tatil için geldiği öğrenildi. El Mirror gazetesine açıklamalarda bulunan aile, “Kızımız bir maceraya ve eğlenceye kurban gitmiştir ancak buna rağmen kendisini affediyoruz çünkü daha çok genç ” açıklaması yaptı.