BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,98
ALTIN 2.430,89
HABER /  MEDYA

Mahçupyan'dan Çandar'a kavga davetiyesi

Zaman yazarı Etyen Mahçupyan, tartışmaya yol açan 'halk ihtilâli' tabirinin üstü kapalı bir şekilde Radikal yazarı Cengiz Çandar tarafından eleştirilmesi üzerine Çandar'a 'Açıkça beni hedef alan bir yazı yaz' dedi

Abone ol

Zaman yazarı Mahçupyan, Radikal yazarı Çandar'ın eleştirisi üzerine 'Açıkça beni hedef alan bir yazı yaz' çağrısında bulundu. 

Zaman yazarı Etyen MahçupyanAKP’nin yerel seçimlerde aldığı oy oranını analiz ettiği yazısında yer verdiği “halk ihtilâli” değerlendirmesine Radikal yazarı Cengiz Çandar’ın isim vermeden kendisini “dalkavuk ruhuyla” hareket etmekle itham etmesi sonrası "Kendisini daha cesur olmaya ve açıkça beni hedef alan güzel bir yazı yazmaya davet ediyorum" diyerek deyim yerindeyse kavga çağrısında bulundu.

Etyen Mahçupyan'ın tartışmaya yol açan "halk ihtilâli" tabirini de savunarak, içerdiği muhtevayı detaylı bir şekilde anlattığı "Kendini kandırmak serbest" başlığıyla yayımlanan yazısındaki not şöyle:

ÇANDAR'I DAHA CESUR OLMAYA DAVET EDİYORUM!

Cengiz Çandar, Batılı gözlemcilerin alıntılarını art arda ekleyerek makale yazma tekniğinde ilerleme kaydettiği 13 Nisan yazısında bana da sataşmak istemiş. Kendisini daha cesur olmaya ve açıkça beni hedef alan güzel bir yazı yazmaya davet ediyorum.

ETYEN MAHÇUPYAN'IN TÜM YAZILARI