BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.436,60
HABER /  MAGAZİN

Mahallenin Muhtarları Alp Balkan kimdir yoğun bakıma kaldırıldı

Mahallenin Muhtarları’nda Eczacı Bahadır karakterini canlandıran Alp Balkan’ın, yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Onur Akay, Alp Balkan'ın bypass ameliyatı olduğunu duyurdu.Peki Alp Balkan kimdir? İşte Alp Balkan'ın hayatına dair merak edilenler...

Abone ol

Mahallenin Muhtarları’nda Eczacı Bahadır karakterini canlandıran Alp Balkan’ın, yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Onur Akay, Alp Balkan'ın bypass ameliyatı olduğunu duyurdu.Peki Alp Balkan kimdir?

Ses sanatçısı Onur Akay, Alp Balkan’ın, Türk televizyonlarının başarılı dizilerinden 'Mahallenin Muhtarları'nın 'Temel'i erkan can'la o yıllarda çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Paylaşımın altına da “Mahallenin Muhtarları'nda, 10 sene ‘Eczacı Bahadır' karakterine hayat veren oyuncu arkadaşımız Alp Balkan'ı mutlaka hatırlayacaksınız. Bypass ameliyatı geçiren Alp, Bakırköy Dr. Sadi Konuk eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde yatıyor. Alp’in dualarımıza ihtiyacı var. Aynı zamanda müzisyen olan arkadaşımız, Bülent Ersoy'dan Tarkan'a kadar çok sayıda sanatçıya da vokal yapmıştır. Bu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin” notunu düştü.

ALP BALKAN KİMDİR?

1 Ocak 1970’te dünyaya gelen ve şuanda 47 yaşında olan oyuncu ve müzisyen Alp Balkan,  bir dönemin en popüler ve şuanda efsane kabul edilen Mahallenin Muhtarları’nda Eczacı Bahadır karakterine hayat verdi. 1992 yapımı Mahalle’nin Muhtarları dizisinden sonra sırasıyla; Yusuf Yüzlü, Belalı Baldız ve en son 2005 yapımı Davetsiz Misafir’in kadrosunda yer aldı. Alp Balkan oyunculuk kariyerinin yanında müzisyenlik de yaptı, birçok ünlü şarkıcının vokalistliğini üstlendi. 

Onur Akay tarafından sağlık durumu hakkında bilgi verilen Balkan, ameliyata girmeden evvel bir fotoğraf paylaşarak 'Ben ameliyata kaçar... Bana dua edin emi. Yoğun bakım sonrası görüşürüz kısmetse.Telefonum açık. Şimdilik 'Behlül kaçar' mesajını yazdı.

Ünlü oyuncudan kötü haber "Dualarımıza ihtiyacı var"