BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.423,85

Magazin gündemini sarsan haberler

Magazin gündemini sarsan haberler

Aşık ama çaktırmıyorzeynep beşerler, ilker inanoğlu ile bebek'teki bir bar çıkışı gazetecilerle karşılaşınca dert yandı: "geçen hafta ilker, 'evleniyoruz' diye espri yaptı, dedikodular aldı başını gitti!" bu sözler üzerine ilker inanoğlu, yere diz çöküp esprilerini sürdürdü.ilker inanoğlu:...

Magazin gündemini sarsan haberler

AŞIK AMA ÇAKTIRMIYOR

Zeynep Beşerler, İlker İnanoğlu ile Bebek'teki bir bar çıkışı gazetecilerle karşılaşınca dert yandı:

"Geçen hafta İlker, 'Evleniyoruz' diye espri yaptı, dedikodular aldı başını gitti!" Bu sözler üzerine İlker İnanoğlu, yere diz çöküp esprilerini sürdürdü.

İlker İnanoğlu: Reddediyor ama bana aşık. Çaktırmamaya çalışıyor.
Zeynep Beşerler: İlker, saçma espriler yapma!

İlker İnanoğlu: Şimdi arkadaşız ama ileride ne olacağı belli olmaz.
Zeynep Beşerler: Uzatma şunu lütfen!

İlker İnanoğlu: Şu elindeki gülü bile ben aldım.
Zeynep Beşerler: Bak yanlış anlaşılacak.

Magazin gündemini sarsan haberler

HARRY POTTER SONUNDA MUTLU

'Harry Potter' serisi sayesinde üne ve servete kavuşan Daniel Radcliffe, 22 yaşındaki Rosanne Coker ile mutlu bir beraberlik yaşıyor. Güzel kızla Harry Potter'ın setinde tanışan Radcliffe, sevgilisiyle birlikte yaşamayı planlıyormuş.

Magazin gündemini sarsan haberler

ADA'NIN KARNI ACIKINCA

Yeşim Salkım; eşi Hakan Eratik ve minik kızı Ada ile Nişantaşı City's'deydi. Gezinti sırasında Ada'nın karnı acıkınca, Salkım Cookshop'a oturup kızını biberonla besledi, ardından da eşiyle birlikte yemek yedi.

Magazin gündemini sarsan haberler

TİLBE'DEN BOMBA İTİRAF

Yıldız Tilbe Habertürk ekranlarında inanılmaz bir itirafta bulundu. Tilbe bakın Sezen Aksu'nun hangi sevgilisiyle yatmış.

Yıldız Tilbe Habertürk ekranlarında bomba bir itirafta bulundu. "Alt Üst Muhabbetler" programına konuk olan Tilbe’nin Sezen Aksu’yla yıllardır neden konuşmadığı ortaya çıktı.

Sezen Aksu ile sevgilisi Uzay Heparı’nın küskün olduğu dönemde Heparı’yla yattığını söyleyen Yıldız Tilbe, bir de bunu gidip Sezen Aksu’ya söylemiş. Görünen o ki magazin dünyası büyük bir polemiğe doğru gidiyor.