BIST 9.770
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.432,25

Magazin gündeminden bomba haberler

Magazin gündeminden bomba haberler

Yakışıklı bir adam değilim ama...oyuncu mert fırat: alışveriş yaparken sıkılırım. en çok ceket ve gömlek alırım. kendimi yakışıklı bulmuyorum ama isteyince farklı görünebilen biriyim. ama ben kendime "yakışıklı" demezdim.

Magazin gündeminden bomba haberler

Yakışıklı bir adam değilim ama...

Oyuncu Mert Fırat: Alışveriş yaparken sıkılırım. En çok ceket ve gömlek alırım. Kendimi yakışıklı bulmuyorum ama isteyince farklı görünebilen biriyim. Ama ben kendime "Yakışıklı" demezdim.

Magazin gündeminden bomba haberler

Zehra'ya e-yasak

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu; 14 yaşındaki kızları Zehra Çilingiroğlu'nun, internet üzerindeki yazışma ve fotoğraf paylaşımlarına koruyucu kurallar koydu. Birkaç ay önce, erkek arkadaşı ile birlikte fotoğraflarını Twitter'a koyduğu için ailesinden uyarı alan Zehra'nın; Twitter'da çıplak profil resmi olan insanları takip etmesi yasaklandı.

Hemen değiştirdi

Geçtiğimiz günlerde, üst vücudu çıplak profil fotoğrafı olan bir gencin, Zehra'yı Twitter'da takip etmek istemesi üzerine; Çilingiroğlu, 'üzgünüm' işareti yaparak "Twitter'da üstsüz resmi olanları takip etmem yasak" yanıtını verdi. Zehra Çilingiroğlu ile arkadaşlık etmek isteyen genç de bu uyarı üzerine hemen 'üstsüz' fotoğrafını değiştirerek onun kendisini takip etmesini sağladı.

Magazin gündeminden bomba haberler

Fedon'dan kelepir sürat motoru

Sürat motorlarına olan ilgisi ile tanınan Fedon; yenilettiği teknesini, sahibinden.com isimli ilan sitesinde satışa çıkarttı. 24 bin 900 lira bedel biçilen 7.5 metrelik teknenin iletişim adresi ise Fedon'un oğlu Teo Kalyoncu. Açıklama bölümünde "Sanatçı Fedon'un özel yapım teknesidir" notu yer alan ilana ilgi yoğun. Fedon'un satıştan sonra kendisine daha büyük bir tekne yaptıracağı söyleniyor.

Magazin gündeminden bomba haberler

Diğer böbreğimi bile verebilirim

Yıllar önce, istek şarkısını söylemediği iddiasıyla Hacı Tepe adlı hayranı tarafından vurulan Bülent Ersoy, yıllar sonra olayın yaşandığı Adana'ya gitti. Kentte bir konser veren Ersoy, ilginç açıklamalar yaptı.

Hatırlattı

Yaşadığı olayı hatırlatan Ersoy, "Ben burada bir böbreğimi kaybettim. Eğer birileri burada hâlâ benim şarkılarımı dinlemek istiyorsa bunun için diğer böbreğimi de veririm" dedi.