BIST 9.536
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.487,78

Magazin dünyasından bomba haberler

Magazin dünyasından bomba haberler

Murat boz'un başı beladamurat boz'a hakaret ve tehdit mesajları atan serpil ş. şarkıcının da kendisinden hoşlandığı söyledi. boz ise suçlamasını geri çekmiyor.şarkıcı murat boz, geçtiğimiz kasım ayında cep telefonuna serpil ş. tarafından yollanan mesajların hem kendisini hem de kız arkadaşını...

Magazin dünyasından bomba haberler

Birbirlerine selam bile vermediler!

Magazinkolik.com adlı internet sitesinin beşinci yıldönümü Portaxe'te yapıldı. Son beş yıla damga vuran sanatçılara ödül verilen geceye; Gülben Ergen, Zerrin Özer, Ahmet Özhan, Müjdat Gezen, Hande Yener ve Tuğba Ekinci de katıldı. Gecede Gülben Ergen ile Hande Yener'in yan yana gelmelerine rağmen, birbirlerine selam bile vermemesi gözden kaçmadı. Yener, şehit haberlerine çok üzüldüğünü belirterek şunları söyledi: "Oğlum da askere gidecek. Her gün kaybımız oluyor. Bizler de yaralı olarak hayatımızı sürdürüyoruz. Sahne performansımız düşüyor. Konser vermek mi, vermemek mi doğru bilemiyorum." Davetliler arasında bulunan Sinan Akçıl ise ses yarışmalarından gelen teklifleri kabul etmediğini söyleyerek "Sen iyisin, sen kötüsün' demek hoş değil. Bir kere yaptım, pişmanım" dedi. Geceye katılan Bülent Ersoy'un ayağına ise cam battı. Diva gece sonunda hastaneye gitti.

Magazin dünyasından bomba haberler

Düşünceli güzel

Geçtiğimiz günlerde Kanyon'a giden Özge Özpirinçci, elinde telefonu ile dalgın ve düşünceli bir şekilde objektiflere yansıdı.

Magazin dünyasından bomba haberler

Topal trend

Fenerbahçeli Mehmet Topal ile eşi Selda Topal Nişantaşı'ndaydı. Futbolcu, sezonun moda rengi olan bordo şal desenli tişört ve aynı renk süet ayakkabı giymişti.

Magazin dünyasından bomba haberler

Dört kişi başladılar üç kişi bitirdiler

Bengü, önceki gece sevgilisi Akın Altan, oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ve futbolcu Tümer Metin'in eski işe Cansu Canduran'la Nişantaşı'ndaki Kav Butik'teydi. Her ikisinin de adı oyuncu Tolga Güleç ile anılan Yıldız Çağrı Atiksoy ve Cansu Canduran, gazetecilerle yaptıkları sohbette çıkan haberleri yalanladı.

Beş kilo verdi

Akın Altan'ın yanlarından ayrılmasıyla birlikte kız arkadaşlarıyla yalnız kalan Bengü, zayıflığının sırrını anlattı. Güzel şarkıcı, sabah sporu yaparak beş kilo verdiğini söyledi. Üç arkadaş geceye, Nişantaşı'ndaki Scocth'ta devam etti.