BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.492,48

Magazin dünyasından bomba haberler

Magazin dünyasından bomba haberler

Murat boz'un başı beladamurat boz'a hakaret ve tehdit mesajları atan serpil ş. şarkıcının da kendisinden hoşlandığı söyledi. boz ise suçlamasını geri çekmiyor.şarkıcı murat boz, geçtiğimiz kasım ayında cep telefonuna serpil ş. tarafından yollanan mesajların hem kendisini hem de kız arkadaşını...

Magazin dünyasından bomba haberler

Fotoğrafları Tolga çekecek

Bu yıl 25'incisi düzenlenecek olan 'Best Model of the Word' yarışmasının finalistleri, geçtiğimiz gün Ortaköy Princess Hotel'deydi. Yarışmanın tanıtımı için fotoğraf çekimine katılan finalistler, oyuncu Tolga Karel'in objektifine poz verdi. Çekimlerde yarışmanın duayen organizatörü Erkan Özerman da bulundu.

Magazin dünyasından bomba haberler

Yol kesen çılgın hayran

Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab; önceki gece My Piyasa'da eğlendi. Gecenin sonunda Reza Zarrab'ın kullandığı otomobille evlerine doğru yola koyulan çift; kırmızı ışıkta tatsız bir sürprizle karşılaştı. Aracın önüne çıkan bir travesti "Ebru, Ebru!" diye bağırmaya başladı. Korumalar; travestileri uzaklaştırdı.

Magazin dünyasından bomba haberler

Birbirlerine selam bile vermediler!

Magazinkolik.com adlı internet sitesinin beşinci yıldönümü Portaxe'te yapıldı. Son beş yıla damga vuran sanatçılara ödül verilen geceye; Gülben Ergen, Zerrin Özer, Ahmet Özhan, Müjdat Gezen, Hande Yener ve Tuğba Ekinci de katıldı. Gecede Gülben Ergen ile Hande Yener'in yan yana gelmelerine rağmen, birbirlerine selam bile vermemesi gözden kaçmadı. Yener, şehit haberlerine çok üzüldüğünü belirterek şunları söyledi: "Oğlum da askere gidecek. Her gün kaybımız oluyor. Bizler de yaralı olarak hayatımızı sürdürüyoruz. Sahne performansımız düşüyor. Konser vermek mi, vermemek mi doğru bilemiyorum." Davetliler arasında bulunan Sinan Akçıl ise ses yarışmalarından gelen teklifleri kabul etmediğini söyleyerek "Sen iyisin, sen kötüsün' demek hoş değil. Bir kere yaptım, pişmanım" dedi. Geceye katılan Bülent Ersoy'un ayağına ise cam battı. Diva gece sonunda hastaneye gitti.

Magazin dünyasından bomba haberler

Düşünceli güzel

Geçtiğimiz günlerde Kanyon'a giden Özge Özpirinçci, elinde telefonu ile dalgın ve düşünceli bir şekilde objektiflere yansıdı.