BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Magazin dünyasından bomba haberler

Magazin dünyasından bomba haberler

Murat boz'un başı beladamurat boz'a hakaret ve tehdit mesajları atan serpil ş. şarkıcının da kendisinden hoşlandığı söyledi. boz ise suçlamasını geri çekmiyor.şarkıcı murat boz, geçtiğimiz kasım ayında cep telefonuna serpil ş. tarafından yollanan mesajların hem kendisini hem de kız arkadaşını...

Magazin dünyasından bomba haberler

Murat Boz'un başı belada

Murat Boz'a hakaret ve tehdit mesajları atan Serpil Ş. şarkıcının da kendisinden hoşlandığı söyledi. Boz ise suçlamasını geri çekmiyor.

Şarkıcı Murat Boz, geçtiğimiz Kasım ayında cep telefonuna Serpil Ş. tarafından yollanan mesajların hem kendisini hem de kız arkadaşını rahatsız ettiğini iddia ederek savcılığı başvuru yaptı.

Magazin dünyasından bomba haberler

Sevgilisini masada bırakıp kaçtı

Fenerbahçe'den Kasımpaşa'ya transfer olan futbolcu Özer Hurmacı, önceki gün oyuncu sevgilisi Ceren Hindistan'la Nişantaşı'nda bir restorantta objektife takıldı. Baş başa yemek yiyen ikilinin keyfi, görüntülendiklerini fark edince kaçtı. Hürriyet'in haberine göre; Hurmacı, sevgilisini masada bırakıp mekânın iç kısmına geçti, Hindistan da daha sonra onun yanına gitti.

Magazin dünyasından bomba haberler

Aralarında 86 kilo var

Komedyen Şahan Gökbakar, verdiği kiloları geri alıp 135'e çıktı. Sevgilisi Selin Ortaçlı ise zayıflayıp 49 kiloya düşünce çift arasındaki fark 86 kiloya ulaştı!

ŞAHAN ŞİŞİYOR, SELİN ERİYOR
Aşkın gözü kördür! Bugüne kadar birçok güzelle aşk yaşayan Şahan Gökbakar, yeni ilişkisinde büyük bir farka imza attı... Bir süredir tasarımcı ve oyuncu Selin Ortaçlı ile birlikte olan Şahan, ilişkisi başladığından beri verdiği kiloları geri aldı. Yeniden 135 kiloya çıkan komedyen her geçen gün şişmanlarken; sevgilisi ise tam tersiydi. Selin Ortaçlı, yaz başından beri bir hayli zayıfladı.

Magazin dünyasından bomba haberler

Sinem'den Arda'ya sürpriz

Oyuncu Sinem Kobal, Atletico Madrid’de top koşturan sevgilisi Arda Turan’a ilişkilerinin 3. yılında özel bir sürpriz yaptı. İki hafta önce İstanbul’a gelen Kobal, Bebek’te bir dövmeciye giderek sol ayak bileğine futbolcu sevgilisinin adının baş harfini kazıttı. Vatan'ın haberine göre; “A” harfini daha önce kolye ve bilekliğinde aksesuar olarak taşıyan Kobal, yaptırdığı bu kalıcı dövmeyle Arda Turan’ı çok mutlu etti. Sağ ayak bileğinde de kelebek dövmesi bulunan Kobal yaptığı bir röportajda “Oyuncu olduğum için fazla dövme yaptıramıyorum” demişti.