BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,18

Magazin dünyasında olup bitenler!

Magazin dünyasında olup bitenler!

Tam 1 saat durmadan ağladıhande ataizi, kanyon alışveriş merkezi’nde sevgilisiyle tartışıp uzun süre gözyaşı döktü.vatan gazetesinden zehra çengil'in haberine göre yaklaşık 1,5 yıldır birlikte olduğu amerikan haber ajansları associated press ve bloomberg news’un istanbul bürosunda görev yapan...

Magazin dünyasında olup bitenler!

Tam 1 saat durmadan ağladı
Hande Ataizi, Kanyon Alışveriş Merkezi’nde sevgilisiyle tartışıp uzun süre gözyaşı döktü.

Vatan gazetesinden Zehra Çengil'in haberine göre yaklaşık 1,5 yıldır birlikte olduğu Amerikan haber ajansları Associated Press ve Bloomberg News’un İstanbul bürosunda görev yapan gazeteci sevgilisi Benjamin Harvey ile Kanyon Alışveriş Merkezi’nde mağazaları gezen Hande Ataizi’nin gecesi kötü bitti.

İkili arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, yüksek sesli kavgaya dönüştü. Müşterilerin şaşkın bakışları arasında kavgalarını sürdüren çift, daha sonra apar topar Kanyon’un içindeki spor merkezi Kanyon MAC’e girdi. Orada bir masaya oturup tartışmaya devam eden ikiliden Hande Ataizi yaklaşık 1 saat boyunca sürekli ağladı. İkilinin spor salonundan ayrı ayrı çıkmaları, ‘Ayrıldılar mı?’ iddialarını gündeme getirdi.

Magazin dünyasında olup bitenler!

Kamera önünde yeşeren aşk
“Var mısın Yok musun” yarışmasında tanıştılar, “Survivor” adasında evlenmeye karar verdiler. Nikah defterine imzalar ise geçen ay atıldı. Hakan Hatipoğlu-Gizem Akın çifti şu sıralar Bodrum’da balayında... Ama düğün öncesi Olala Magazine dergisiyle buluştular ve kameralar önünde filizlenen bu romantik aşkın hikayesini anlattılar.
“Var mısın Yok musun”da altı ay boyunca yan yanaydılar. Bu süreçte aralarında sağlam bir dostluk kuruldu. Ayrılık zamanı gelip çattığında ise durumda bir gariplik olduğunu fark ettiler. Olması gerekenden çok daha üzgündüler. Bu üzüntünün tek nedeni yarışmanın bitmesi olamazdı.
O günleri hatırlayıp da “Bu kadar üzülmem normal değildi, sebebi Gizem’in yanından ayrılacak olmammış, o an anladım” derken Hakan’ın hâlâ gözleri parlıyor.
Çift, ilişkilerinin başlamasından kısa süre sonra gelen “Survivor” teklifine de birlikte yine macera dolu bir yola çıkacakları için “evet” demiş. Hakan’ın kameraların çekmediği bir anda tamamen spontane gelişen “evlenme teklifi”yle de hayatlarını birleştirmeye karar vermişler.

Magazin dünyasında olup bitenler!

GENÇLER BİZİ ÖRNEK ALIYOR

Sosyal paylaşım sitelerinde binlerce fanı bulunan Hatipoğlu ve Akın, bu ilgiden çok memnun. “Genç kesim bizi kendine örnek alıyor, Gizem’in tarzını ve benim yaptıklarımı çok yakından takip ediyorlar. Bu da ister istemez omuzlarımıza bir sorumluluk yüklüyor. Bunun için, attığımız her adıma, yaptıklarımıza dikkat ediyoruz” diyor Hatipoğlu...

Magazin dünyasında olup bitenler!

Birlikte yapmaktan en çok zevk aldıkları şeyse tatil... Akın, ortak zevkleri sorulunca şu yanıtı veriyor: “ıkimiz de tatil yapmaya bayılıyoruz, çünkü yaz mevsimini seviyoruz. Ayrıca bizi yakından takip edenler bilirler, fotoğraf çekmekten vazgeçemeyiz. Hakan’la bu konuda çok iyi anlaşıyoruz. Genelde erkekler pek sevmez ama ben bu konuda şanslıyım. Asansörde sekizinci kata çıkana kadar sekiz kare fotoğraf çekiyoruz, diyebilirim. Çocuklarımıza göstereceğimiz zengin bir arşivimiz var.”