BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Maganda kurşunu kız çocuğunu yaraladı

Esenler’de maganda kurşunu 5 yaşındaki kız çocuğunu vurdu. Vücuduna kurşun isabet eden E. K. ameliyata altına alındı.<br/>Olay, Tuna mahalle...

Abone ol

Esenler’de maganda kurşunu 5 yaşındaki kız çocuğunu vurdu. Vücuduna kurşun isabet eden E. K. ameliyata altına alındı.
Olay, Tuna mahallesi, Tuna Caddesi üzerinde bulunan 677. Sokak üzerinde saat 21. 00 sıralarında gerçekleşti. İki grup arasında çıkan kavgada sopa ve silah kullanıldı. Kavga esnasında hangi taraftan ateşlendiği belirlenemeyen silahtan çıkan kurşun 5 yaşındaki E. K. isimli kız çocuğuna isabet etti. Babası ile birlikte yolda yürürken aniden yere yığılan küçük çocuk olay yerine yakın özel tıp merkezine kaldırıldı. İlk incelemelerde kurşunla yaralandığı belirlenen kız çocuğu ambulansla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Çocuğun yolda yürürken bayılarak düştüğünü sanan yakınları hastanede aldıkları acı haberle yıkıldı. Sırtına mermi isabet ettiği belirlenen kız çocuğu ameliyata alındı. Olayın gerçekleştiği sokağın giriş ve çıkışını emniyet şeridi ile kapatan polis olay, yerinde delil topladı. Polis ekiplerinin kavgaya karışan ve olay sırasında silahı kullanan kişinin tespit çalışmaları devam ediyor.
Vurulan küçük kızın ailesinin komşusu Özer Keser mahallede yaşanan olaylardan dolayı çocuklarını dışarı çıkaramadıklarını belirterek, "Eşiyle çocuğu yürüyor yolda, misafirlikten geliyorlar, kavga oluyor. Bıçaklı saldırı olduğu esnada birisi çekip silahla ateş etmeye başlıyor. Mermi yerden sekip çocuğa isabet ediyor. Daha sonra hastaneye kaldırılıyor. Şimdi ameliyat ediliyormuş, onu bekliyoruz. Hemen hemen iki ayda bir olan bir olay bizde mahalle sakinleri olarak rahatsısız bu durumdan. Çocuklarımızı dışarı salmakta sıkıntı duyuyoruz. Kendimizde yolda yürürken rahat edemiyoruz" dedi.
(İHA)