BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18
HABER /  GÜNCEL

Maden ocağındaki işçi baba oldu!

Ermenek ilçesindeki maden ocağında mahsur kalan 18 işçiden Hüseyin Gültekin'in, kazadan saatler sonra bir oğlu dünyaya geldi.

Abone ol

İşçi Hüseyin Gültekin (28)  madende mahsur kaldıktan saatler sonra hamile eşi Ayşe Gültekin, Ermenek Devlet  Hastanesine kaldırıldı. Ayşe Gültekin, 3 kilo 200 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya  getirdi. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ACI VE MUTLULUK BİR ARADA

Oğlu Hüseyin Gültekin (28) ile damadı Tezcan Gökce madende mahsur  kalan Hasan Gültekin (60), yaşadıklarını AA muhabiriyle paylaştı.  

maden-ocaginda-mahsur-kalan-isci-baba-oldu-4921454.jpeg

Hasan Gültekin, olayı televizyondan öğrendiğini söyledi. Ne yapacağını  bilemediğini dile getiren Gültekin, dün akşam olay yerine gidemediğini aktardı. Gece boyunca oğlu ve damadının kurtarılması için dua ettiğini belirten  Gültekin, şöyle devam etti:
"Hüseyin henüz bir yıl önce evlenmişti. Bebeği olacağını öğrendiğinde  adeta havalara uçmuştu. İlk bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşamak  için adeta günleri sayıyorlardı. Ancak yaşanan acı olay nedeniyle oğlumun hevesi  yarım kaldı. Gelinim dün torunumu dünyaya getirdi. Bebeği kucağıma alıp sevemedim  bile. Hüseyin'in acısından torunumun dünyaya gelmesine bile sevinemedik."