BIST 9.572
DOLAR 32,49
EURO 34,60
ALTIN 2.477,15

Madem bundan böyle namus sizden soruluyor!

Erkek çocuğuna kuran kursunda günlerce tecavüz eden, ve suç delilleri karratılan sözüm ona o hocanın cezasının verilmesi için önayak olacak mısınız!N.Ç'nin bedenine namussuzluklarının darbesini vuranların hesabını soracak mısınız!

Madem ahlak bekçiliğine soyundunuz...

Madem öğrencilerin "namusu" bundan böyle sizlerden soruluyor...

Madem artık bacak aramız dahi size emanet...

Değil mi ki bundan böyle kızlı-erkekli evler bize "haram"...

Değil mi ki bundan sonra bizim arımızdan siz sorumlusunuz...

Öyleyse, hemen, çabucak, konu soğumadan...

Hüseyin Üzmez adındaki çocuk tacizcisini lanetleyecek misiniz!

Erkek çocuğuna Kuran kursunda günlerce tecavüz eden, ve suç delilleri karartılan sözüm ona o hocanın cezasının verilmesi için önayak olacak mısınız!

N.Ç'nin bedenine namussuzluklarının darbesini vuranların hesabını soracak mısınız!

Evli ve çocuklu olup, diğer "eş"lerine garsoniyer açan vekilleri de fişleyecek misiniz!

Sizin sözlerinizi köşesinden göklere çıkaran ama namussuzluğun en büyüğünü yapıp başka evli bir kadından çocuk yapan gazetecinin evini de denetleyecek misiniz örneğin!

Namus abidesiyim diye geçinip, size övgüler düzen, başkasının kocasından çocuk yapan türbanlı-türbansız kadınları afişe edecek misiniz!

Kendi kızını kafede bir erkekle otururken görmeye tahammül edemeyen "dindar" evli adamların eşinden gizli tuttuğu bekar evinde "ağırladığı" kadınların hesabını soracak mısınız!

Aslında biliyorum, sormayacaksınız...

Sizden olmayanların "günahlarını" yazacaksınız kara defterinize...

***

Böyledir bunlar!

Sorsan bir erkekle bir kadın aynı evde evli değilse yaşayamazdır ama evli ve çocuklu yazarlara, sanatçılara, "sana hayranım seninle sevişmek istiyorum" diyebilecek kadar alçabilen "muhafazakar" kadınlar vardır!

Sorsan Başbakan doğru söylüyordur, yaşasındır, Allah onu başımızdan eksik etmesindir ama imam nikahı adı altında körpecik bedenlere sahip olurlar!

Sorsan bunlara, dünyanın en namuslu insanlarıdır ama yanına iş istemeye geleni "yönetmenin yatağından geçirmek" için ayak üstünde binbir yalan uydurururlar!

Sorsan, namus deyince akla ilk kendi isimleri gelir ama başkasının karısıyla kuytu köşelerde koklaşırken kadının kocasına yakalanırlar!

Sorsan namusları edebiyatıdır onların, şiiridir, resmidir, sanatıdır, ama başkasının kocasından çocuk yapmayı bilirler!

Sorsan namus kelimesinin karşısında onların ismi yazar sözlükte ama toplantı var bahanesiyle, şehir dışına, başkasının kocasının kollarına koşa koşa giderler!

Sorsan ahlak onların paçalarından akmaktadır ama başkalarının karılarını arabalarında "gezdirirler"!

Sorsan ar onların ruhuna pelesenk olmuştur ama kendinden 50 yaş küçük kıza iş bulma bahanesiyle tacizin allahını yaparlar!

Böyledir bunlar!

***

Ve gerçekler acıdır baylar bayanlar!

Önemli not: "Bunlar" diye yazıda geçen kişilerin gerçek dindarlar ve muhafazakarlarla, başkasının ahlaksızlığını kendi ahlaksızlığını örtmek için kullanmayanlarla hiç ama hiç ilgisi yoktur. Sözlerimin tek mutahabı biat kültürüne, yandaşlık kültürüne arsızca hizmet edenlerdir!