BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48
HABER /  GÜNCEL

Macho sahtekarlığını itiraf etti!

EURO 2012 elemelerinde 2-0 mağlup ettiğimiz Avusturya'nın kalecisi Jurgen Macho, çirkin bir itirafta bulundu.

Abone ol

Provokatör gibi çalışan Avusturyalı kaleci Jurgen Macho, milli maçta yaptığı sahtekarlığı itiraf etti.

Avusturyalı kaleci, "Kafama bir şey gelmedi ama yattım. Türkiye, bir maç ceza alıp, seyircisiz oynasa avantajımız olur" dedi. UEFA'nın açtığı soruşturmada işimizi kolaylaştırmış oldu.

Şükrü Saracoğlu'ndaki maçın 87. dakikasında, kafasına atılan yabancı cisimler yüzünden bir süre yerde yatan Macho, LaOla FM adlı radyoda katıldığı programda yaptığı sahtekarlığı ballandıra ballandıra anlattı.

Yunanistan'ın Panionios takımında forma giyen 33 yaşındaki file bekçisi, bu tip olaylara burada alışkın olduğunu belirtirken yaptığı hareketi de profesyonellikle bağdaştırdı. Macho yaptığı çirkin itirafta, 'Kafama bir şey gelmedi ama yattım. Sonuçta Türkiye bizim rakibimiz bir maç ceza alıp, seyircisiz oynasalar bizim avantajımız olur. Bu profesyonellik' ifadesini kullandı.

BU İTİRAF BİZİ AKLAR!

UEFA, Macho'ya atılan plastik cisim yüzünden soruşturma dosyası hazırlarken, Avusturyalı kalecinin yaptığı açıklamalar bizim lehimize olacak. Milli takımımızın sadece sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı para cezası alması bekleniyor. Tecrübeli kaleci ayrıca, '2-0 galip olan bir takımın taraftarının sahaya yabancı madde atması bence komik. Acaba onu atan bizden birisi miydi?' diyerek dalgasını da geçti.

OSCAR ALIRSIN!

Guus Hiddink, maçın sonunda bir provokatör gibi çalışan Jurgen Macho'nun elini sıkarken, kinayeli bir bakış atmayı da ihmal etmedi.