BIST 9.008
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.282,18
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

LYS Edebiyat soruları ve cevapları 2016 ÖSYM ais

LYS Edebiyat soruları ve cevapları 2016 ÖSYM tarafından açıklanıyor. 26 Haziran 2016 LYS 3 Edebiyat soruları ve cevap anahtarı ÖSYM'yle birlikte aynı anda internethaber.com'daİ

Abone ol

2016 LYS 3 Edebiyat soruları ve cevap anahtarı adaylar tarafından merak ediliyor.

LYS 2016'nın en önemli testi LYS Edebiyat soruları ve cevapları ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'nden açıklanıyor. LYS Edebiyat soruları ve cevap anahtarı 2016 ais.osym.gov.tr'de.

Adaylar LYS 2016 Edebiyat soruları ve cevaplarına TC Kimlik Numaraları ve ÖSYM Aday Şifreleri'yle ais.osym.gov.tr'den ulaşabilirler.

LYS edebiyat soruları26 Haziran 2016 LYS Edebiyat soruları ve cevapları ÖSYM ais.osym.gov.tr'den bugün açıklanıyor. 

LYS ÖSYM ADAY ŞİFREMİ UNUTTUM NE YAPABİLİRİM?

LYS sorularını görmek için ÖSYM’den aldığınız aday şifrenize ihtiyacınız var. Ancak bu şifreyi unuttuysanız ya da kaybettiyseniz paniklemeyin.

Bunun için ÖSYM’nin sitesine girerek ais.osym.gov.tr’den adresinden şifrenizi ücretsiz olarak yeniden alabilirsiniz. Siteye girdikten sonra “Şifremi Unuttum” alanına girerek yöneltilen soruları doğru yanıtlamanız gerekiyor.

ais.osym.gov.tr LYS edebiyat soruları

Eğer internet ortamından şifre almayı başaramazsanız ÖSYM sınav koordinatörlüklerine veya LYS’de başvuru merkezi olarak görev yapan yetkilendirimliş başvuru merkezlerine geçirli nüfus cüzdanı veya pasaportunuzla şahsen başvurabilirsiniz. Bu merkezleri ÖSYM’nin internet sitesinden edinebilirsiniz. Unutmayın sizden başkası sizin adınıza şifre alamaz.