BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.419,21
HABER /  GÜNCEL

Lüks yatta yanarak can verdiler

Beşiktaş Arnavutköy Sahili'nde Blacksee isimli yat bir anda alev topuna döndü. Yat dakikalar içinde küle döndü.

Abone ol

Arnavutköy İskelesi yakınında demirli bulunan lüks yatta çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti. Cesetlerin yattan çıkarılışı sırasında yakınları sinir krizi geçirdi.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Arnavutköy sahilinde, iskele yakınında demirli bulunan lüks yatta meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin karadan, yangın söndürme römorkörlerinin de denizden müdahalesiyle söndürülen alevlerin ardından yatta iki ceset bulundu. yatt.jpg

İKİSİ KURTULDU, İKİSİ KAÇAMADI

Yatta 4 kişinin bulunduğu ve ikisinin alevlerden kurtulduğu öğrenildi. Cesetlerin tekneden çıkarılışı sırasında ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri hayatını kaybedenlerin yakınlarını teskin etmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme ve araştırmalarını sürdürüyor.

ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Arnavutköy İskelesi yakınında demirli bulunan lüks yatta çıkan yangın, bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Alev topuna dönen lüks yat dakikalar içerisinde kül oldu. 2 kişi hayatını kaybetti. 

İSİMLERİ BELLİ OLDU

Yatta bulunan Ali Aydın Arpacık ve arkadaşı Merve Günay yanarak yaşamını yitirdi. Lüks yatın alev alev yandığını gören bir vatandaş, cep telefonu ile o anları kaydetti. Yatta zaman zaman patlamalar yaşandığı görüldü. Kısa sürede kül olan yattaki iki kişinin cesedi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

yatta-yangin.jpg

Yatta çıkan yangına hayatını kaybeden iki genç Ali Aydın Arpacık ve Merve Günay