BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.439,01
HABER /  GÜNCEL

Lugano Fenerbahçe'ye veda etti

Fenerbahçe'den Fransa'nın Paris Saint Germain Kulübü'ne transfer olan Lugano veda toplantısı yaptı.

Abone ol

Fenerbahçe'den Fransa'nın Paris Saint Germain Kulübü'ne transfer olan Lugano veda toplantısı yaptı.

2006-2007 sezonunda sarı lacivertli kulübe gelen ve 5 sezonda 2 şampiyonluk yaşayan Uruguaylı futbolcu az önce takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Vedalaşmada duygusal anlar yaşandı.

Taraftarlara veda etmek için ise basının karşısında geçti.

Basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da Lugano'nun yanında bulundu. Kocaman Uruguaylı futbolcuya 5 sene boyunca Fenerbahçe'ye verdiği emekten dolayı teşekkür etti.

İşte Lugano'nun açıklamaları;

"Aykut hocamızın belirttiği gibi ayrılıklar çok zor oluyor. 5 sezon aynı takımda oynayan bir futbolcunun ayrılması daha zor oluyor. Çok güzel günler geçirdiğim bir takımdan ayrılıyorum Çok büyük anılarımla bir etap bitti. Beraberimde çok büyük arkadaşlar götürüyorum. Demin Samandıra Tesisleri'nde vedalaştık. Herkes gerçekten çok duygulandı. Yanımda şampiyonluklar götürüyorum. Çok fazla anılar var. Ben buradan şampiyon olarak gidiyorum. Daha önceden bu görüşmeleri yapmıştık. Zor bir dönemden geçiyoruz. Teknik direktörler, futbolcular ve yönetim gelir geçer ama kulüp kalır. İnşallah bu zor günler geçer. Fenerbahçe'de 5 sene boyunca kaldığım, beraber zor günler geçirdiğim futbolcu arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum Teknik ekibe ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Ve kariyerime yön veren Fenerbahçe'ye getiren yöneticilere de teşekkür etmek istiyorum. Türkiye'ye, İstanbul'a gösterdikleri misafirperverlikten, saygıdan dolayı teşekkür ederim. Son olarak taraftara veda etmek istiyorum. Her zaman, her koşulda üstlerine düşeni yaptılar. Onlara çok teşekkür etmek istiyorum. Resmi olarak Fenerbahçe'nin futbolcusu değilim artık bir Fenerbahçe taraftarı daha kazandılar.

RESMEN PARİS SAİNT GERMAİN'DE

Fenerbahçe Kulübü, Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano'nun, Fransa'nın Paris Saint Germain kulübüyle sözleşme imzaladığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten ''Teşekkürler Lugano'' başlığıyla yapılan açıklamada, ''2006-2007 sezonundan bu yana profesyonel futbol takımımızda forma giyen Uruguaylı futbolcumuz Diego Lugano, Fransa'nin Paris Saint Germain takımıyla sözleşme imzalamıştır'' denildi.

Kulüp açıklamasında, ''Kendisine bugüne kadar kulübümüze yaptığı katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında sonsuz başarılar dileriz. Fenerbahçe camiası Lugano'nun çubuklu formamız için akıttığı teri, sahada hiç bitmeyen enerjisini ve o cesur yüreğini hiçbir zaman unutmayacaktır. Yolun açık olsun Diego...'' ifadelerine yer verildi.