BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,05
HABER /  DÜNYA

Lucescu, Beşiktaş için önemli bir insan

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlıların eski teknik direktörü Mircea Lucescu ile yemekte buluştu. Orman, “Lucescu bizim içi...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlıların eski teknik direktörü Mircea Lucescu ile yemekte buluştu. Orman, “Lucescu bizim için çok önemli bir insan. Bizde görev yaptığı sürede Beşiktaş taraftarının gönlüne taht kurmuş bir isim" dedi.
BJK Plaza’da bulunan bir restorantta düzenlenen yemeğe Fikret Orman ve konukları Mircea Lucescu ile Carlos Zago’nun yanı sıra Asbaşkan Faik Akdil, Genel Sekreter Metin Albayrak, Futbol Dış Transfer, Dış İlişkiler ve Boks Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Taraftarlar, Dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubeleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ile Kulüp Koordinatörü Levent Çifter, Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve Teknik Direktör Slaven Bilic katıldı.

ORMAN: “LUCESCU BEŞİKTAŞ İÇİN ÖNEMLİ BİR İNSAN”
Yemekte bir konuşma yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Lucescu’nun Beşiktaş için çok önemli kişiliklerden biri olduğunu belirterek, “Lucescu bizim için çok önemli bir insan. Bizde görev yaptığı sürede Beşiktaş taraftarının gönlüne taht kurmuş bir isim. Bununla beraber 100. yılımızda onunla şampiyonluk yaşadık. Mircea Lucescu, Beşiktaşlıların hep kalbinde yaşayacak bir isim. Onun için de buraya gelmişken beraber olmak, eskiyle alakalı anılarını tazelemek istedik. Onu ağırlamaktan keyif aldık. Çok mutlu bir gündü bizim için. Hayatımızda önemli, unutmayacağımız bir gün oldu” dedi.

LUCESCU: “İSTANBUL’DA OLMAK BÜYÜK MUTLULUK”
Fikret Orman ile tanışmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Mircea Lucescu, “Bana yapılan bu davet ve bana verilen bu hediyeler beni çok mutlu etti. İstanbul’a dönmek benim için büyük mutluluk. Başkanla tanışmam, tekrar görüşmem çok güzel oldu. Bu vermiş olduğunuz davet için sizlere çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş camiasına bana burada yaşamış olduğum güzel anılarımı canlandırma fırsatı verdiği için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ZAGO: “BENİM İÇİN DUYGUSAL BİR ANDI”
Beşiktaşlı eski futbolcu Carlos Zago ise, yeniden İstanbul’da olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, “Benim için duygusal bir andı. Hiç beklemiyordum. Bu kadar uzun sene sonra Türkiye’ye dönmek ve başka bir meslekle dönmek, çok önceden tanımış olduğum bir insanla beraber çalışan pozisyonda gelmek benim için çok önemli tabi. Benim geleceğim için de çok önemli. Ben de antrenörlük mesleğine başlıyorum ve önemli bir insanın yanında başlıyorum. Beşiktaş’a da dün akşam ki maç için çok teşekkür ediyorum. Taraftarlar, bana buradaki anılarımı hatırlattı ve bundan çok büyük bir mutluluk duydum” ifadelerini kullandı.
Yemek sonrasında Başkan Fikret Orman, Lucescu ve Zago’ya birer forma, Teknik Direktör Slaven Bilic ise konuklara birer plaket hediye etti.
(İHA)